Algemene voorwaarden DGMoutlet.

DGM Outlet is een outlet en koopt retourgoederen en rest partijen op van groot internet bedrijven.

Dit zijn artikelen die besteld zijn door een klant en niet naar hun verwachting waren (te groot ,te klein , verkeerde kleur, te laat geleverd, door 2 mensen tegelijk besteld etc.)

Wij bieden deze artikelen voor een stuk goedkopere prijs aan.

Dit komt omdat de dozen geopend zijn en de verpakkingen beschadigd kunnen zijn. (Dit is echter niet met alle artikelen het geval)

U heeft op deze artikelen volledige fabrieksgarantie, daarnaast kunt u de artikelen binnen 14 dagen retourneren* indien deze niet naar wens zijn.

* Dit is uitgezonderd hygiëne artikelen. Deze kunnen niet retour genomen worden.

De garantie bepaling is hierdoor iets anders en daar zult u mee akkoord moeten gaan bij de aanschaf van het product.

Als u niet akkoord gaat, kunt u geen bestelling bij ons plaatsen.

Onze garantiebepalingen zijn:
- De eerste 14 dagen heeft u garantie via DGM Outlet. Mocht er iets zijn, dan krijgt u een ander artikel (indien op voorraad) of uw geld terug. De retourkosten zijn voor rekening van de koper. 
- Na 14 dagen gaat deze garantie over op fabrieksgarantie. U krijgt bij aanschaf een factuur, op deze factuur staat de dag van aankoop vermeld. Met deze factuur kunt u terecht bij de fabrikant. Zij zullen, indien het artikel binnen de garantie valt, de reparatie verder met u afwikkelen.
- Het garantietermijn verschilt per product. Dit kan 3, 12 of 24 maanden zijn.

DGM Outlet kan zelf geen langere garantieperiode bieden dan 14 dagen, dit in verband met de lage prijzen die DGM Outlet hanteert.