9,0
Voor 23:59 besteld, volgende werkdag in huis!
Gratis verzending vanaf €50,-
14 dagen zichttermijn
Vragen? Bel: 088-4570700
 

Downton Abbey - Seizoen 5 (Deel 1)

8,99 * 14,99 * (40% bespaard)

Prijzen incl. btw gratis verzending vanaf €50,-

Op voorraad in Hoogvliet

  • N5053083019099
  • Voordelen

    • Gratis verzending vanaf € 50,-*
    • Voor 23:59 besteld, volgende werkdag in huis
    • 14 dagen bedenktijd
    • Kortingen tot wel 70%
LET OP: Het gaat hier alleen om het eerste deel van seizoen vijf. Deel twee is apart...meer

LET OP: Het gaat hier alleen om het eerste deel van seizoen vijf. Deel twee is apart verkrijgbaar. DVD zit nog in de originele sealing verpakt.

Het vijfde seizoen speelt zich af in 1924. We zien de terugkeer van onze geliefde personages in de weelderige wereld van Downton Abbey tegemoet. De Crawley familie en hun bedienden blijven onlosmakelijk met elkaar verbonden als ze worden geconfronteerd met nieuwe uitdagingen. De nieuwe Labour-regering kondigt veranderingen aan die gevolgen hebben voor het hele land, het leven op Downton blijft niet onaangetast. Robert, Mary en Branson moeten samenwerken om de toekomst van het landgoed te waarborgen voor de komende generaties. Bransons rol wordt steeds belangrijker voor Downton, maar hij twijfelt aan zijn plek. Mary besluit dat ze toch graag nog een keer wil trouwen, maar vindt ze ooit nog zo veel geluk als met Matthew? Ondertussen heeft Edith nog steeds geen nieuws over haar geliefde Gregson en lijdt ze onder een verschrikkelijk geheim. Beneden vragen de bediendes zich af wat de sociale veranderingen betekenen voor hun loopbaan. Daisy staat open voor alle veranderingen maar mevrouw Patmore ziet de nieuwe en onzekere paden met argwaan tegemoet. Anna en Bates hebben de storm doorstaan en durven eindelijk aan hun toekomst te denken. Zullen ze ooit in staat zijn om verder te gaan of speelt hun pijnlijke geschiedenis een te grote rol en bedreigen de oude geheimen hun kans op geluk?

 Inhoud, Uitvoering, Dvd, 2 disks, speelduur 420:00 minuten, Beeldformaat, 1.78:1, Kleur, Color, Regio, 2, Extra's, A Day with Lady Rose | A sneak peek of the Series 5 Special Episode | Behind the scenes: Day 100 | The Roaring Twenties, Taal orig. Versie, Engels, Audio, Dolby Digital 2.0, Ondertiteling, Deens, Engels, Fins, Nederlands, Noors, Zweeds

Andere links naar "Downton Abbey - Seizoen 5 (Deel 1)"
Laatst bekeken