Voor 23:59 besteld, volgende werkdag in huis!
Gratis verzending vanaf €50,-
Vragen? Bel: 088-4570700
 

Bigben Draagbare DAB+/FM-radio - Zwart/Wit

19,99 * 44,99 * (55,57% bespaard)

Prijzen incl. btw gratis verzending vanaf €50,-

Op voorraad in Hoogvliet

  • x3499550365061

Voordelen

  • Gratis verzending vanaf € 50,-*
  • Voor 23:59 besteld, volgende werkdag in huis
  • 14 dagen bedenktijd
  • Kortingen tot wel 70%
Let op! Er zitten een kleine krasjes op het beeldscherm. (niet te fotograferen) Deze...meer

Let op! Er zitten een kleine krasjes op het beeldscherm. (niet te fotograferen)

Deze kleine draagbare DAB+ en FM radio van Bigben ziet er misschien klein uit, maar dit compacte exemplaar is een echte krachtpatser! Of je nou gaat klussen, op vakantie gaat of gewoon een degelijke radio voor in huis wilt, deze draagbare radio van Bigben is de perfecte keuze. Het simpele model is licht, makkelijk mee te nemen en heeft een sterke ontvangst. En zeg nou zelf: deze stijlvolle radio mag er ook best wezen!

Bovendien kun je deze DAB+ radio ook als wekker gebruiken! En omdat hij elk uur de tijd automatisch synchroniseert, weet je zeker dat je wekker altijd gaat. Wel zo handig als je een belangrijke afspraak hebt.

Met DAB+ radio

Deze draagbare DAB+ radio laat je ongestoord van je favoriete radiostations genieten. DAB+ staat voor Digital Audio Broadcasting en houdt in dat je naar digitaal radiosignaal luistert. Hierdoor heb je geen last van storende radiozenders én ontvang je ook nog eens meer landelijke en regionale zenders. Je kunt tot maar liefst 20 zenders voorprogrammeren, zodat je altijd snel kunt switchen tussen je favoriete radiostations. Je kunt het apparaat laten zoeken naar zenders, maar je kunt dit ook handmatig doen.

Stijlvolle draagbare radio

Omdat deze stijlvolle draagbare radio over DAB+ beschikt, kun je dus veel meer zenders ontvangen dan met een reguliere radio en heb je bijna oneindig veel zender mogelijkheden. De uitschuifbare antenne zorgt bovendien voor een optimaal bereik, zodat je zonder storingen en vervelende onderbrekingen van de radio kunt genieten. Het strakke LED display aan de voorkant toont precies naar welke radiofrequentie je op dat moment luistert en ook de tijd kun je hier aflezen.

Ook voor thuisgebruik

Door het compacte formaat van deze DAB+ radio vind je altijd wel ergens een mooi plekje in huis op het moment dat je hem niet nodig hebt. Maar met z’n fraaie design is het natuurlijk ook een exemplaar dat gezien mag worden! De draagbare radio beschikt over een jack-aansluiting zodat je er eventueel zelfs een hoofdtelefoon op kunt aansluiten. Ideaal als je je even wilt terugtrekken of als je wilt dat anderen geen last hebben van jouw muziek.

Andere links naar "Bigben Draagbare DAB+/FM-radio - Zwart/Wit"
Laatst bekeken