Terug


Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst te retourneren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dient het product met alle geleverde toebehoren, in de originele staat en met de originele verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u via de website een retour aanvragen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Product retourneren met account

Zodra u bent ingelogt kunt u de volgende stappen volgen om binnen 14 dagen uw product te retourneren.

Stap 1: Ga naar bestellingen.
Stap 2: Zoek de juiste bestelling op en druk op `bekijken`.
Stap 3: Aan het einde van de orderregel vindt u `RMA Aanvragen`.
Stap 4: Volg de stappen op de desbetreffende pagina.

Product retourneren zonder account

U heeft bij ons een bestelling geplaatst zonder een account aan te maken, echter wilt u het product retourneren. Dat kan in de meeste gevallen binnen 14 dagen.

Benodigdheden:
- Uw e-mail adres
- Uw factuur nummer

Met de bovenstaande gegevens kunt u een retournering aanvragen op de volgende pagina: retour aanvragen zonder account.
Nadat uw gegevens zijn geverifieerd, komt uw factuur tevoorschijn. Op de factuur vindt u uw productregel(s). Aan het einde van de productregel vindt u het `RMA icoon`. Na het drukken op het `RMA Icoon` dient u de stappen op de desbetreffende pagina te volgen voor het aanvragen van een retournering.

 

Retourvoorwaarden:

Wanneer u een artikel wilt retourneren, dient deze aan verschillende voorwaarden te voldoen:

 • Het betreffende product mag niet geactiveerd zijn. Wanneer het artikel geactiveerd is kan deze niet geretourneerd worden en/of zal deze niet worden geaccepteerd.
 • Het betreffende product moet stevig worden ingepakt.
 • Het RMA formulier dient te worden meegestuurd.
 • Een persoonlijk artikel mag niet over een account beschikken. Dit houdt kortom het volgende in: Wanneer u een RMA aanvraagt voor bijvoorbeeld een laptop, computer, telefoon of tablet, zal deze alleen worden behandeld wanneer deze in fabrieksstaat geretourneerd wordt. Wanneer er een wachtwoord en/of google lock op het artikel staat, kunnen wij uw retour niet verwerken.
 • Het artikel dient in de originele staat retour gestuurd te worden. Dit betekent dat het artikel beschikt over de geleverde toebehoren en de originele verpakking, deze dient in dezelfde staat te zijn als hoe u deze heeft ontvangen.
 • Het retouradres mag niet op de originele verpakking worden geschreven, gelieve ook geen Duct Tape te gebruiken. Hierdoor zal er sprake zijn van waarde vermindering en dit kan doorberekend worden.

Artikelen die niet geretourneerd kunnen worden:

* Er zijn artikelen die niet geretourneerd kunnen worden zodra deze gebruikt zijn:

 • Hygiene producten zoals; epilators, scheerapparaten, pyjama's, borstkolven, baby artikelen & In-ear headsets.
 • Dieren artikelen zoals; manden & trim sets.
 • Verzorgingsproducten zoals; kammen, borstels en andere haar- en gezichtsverzorging.
 • Producten met accounts er in zoals; PC's, laptops, telefoons en smartwatches.
 • Producten waarbij de garantiezegel is verbroken, te denken aan games, dvd's en blu-ray's.