9,0
Voor 23:59 besteld, volgende werkdag in huis!
Gratis verzending vanaf €50,-
14 dagen zichttermijn
Vragen? Bel: 088-4570700
 

Maatregelen heropening winkel

Vanaf 1 juli bent u weer van harte welkom in onze winkel.

De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 14:00 – 17:30 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur en dit is helemaal gratis! Heeft u na het lezen nog vragen? Stuur een mail naar support@dgmoutlet.nl of neem telefonisch contact met ons op via 088-4570700. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 -17:30 uur.

Mocht je het vergeten zijn, ons adres is: Klompenmakerstraat 32, 3194 DE Hoogvliet.

Laten wij er met z’n allen voor zorgen dat de gezondheid en veiligheid van iedereen gewaarborgd blijft. Om deze reden hebben wij dan ook een aantal extra maatregelen genomen zoals bijvoorbeeld:

-        Voelt u zich niet lekker, of heeft u verhoging? Kom dan niet naar de winkel, bestel het product online of vraag iemand anders om uw bestelling af te halen. Wij vertrouwen dat u hier eerlijk over bent.

Echter behoudt DGM altijd het recht om u toegang te weigeren/te verzoeken de winkel te verlaten.

-        Een maximum van 10 bezoekers per keer in de winkel

-        Beperk het aantal mensen waarmee u naar de winkel komt. Kom in maximaal tweetallen

-        Desinfecteer de handen bij binnenkomst

-        Volg de verplichte looprichtingen

-        Vermijd hand-op-handcontact. Betaal zoveel mogelijk met de pinpas of mobiele telefoon. Wanneer u alleen over contant geld beschikt verzoeken wij dit uit te wisselen zonder handcontact met de kassamedewerker

-        Retouren zullen via de bank gecrediteerd worden en dus niet contant in de winkel. Na retournering zal het bedrag binnen 5 werkdagen op uw rekening staan.

Daarnaast gelden uiteraard alle regels van het RIVM, zoals bijvoorbeeld de 1,5 meter-regel.

Het allerbelangrijkste dat wij u willen vragen is: respecteer elkaars gezondheid, veiligheid en gebruik het gezonde verstand.

Laatst bekeken