9,0
Voor 23:59 besteld, volgende werkdag in huis!
Gratis verzending vanaf €50,-
14 dagen zichttermijn
Vragen? Bel: 088-4570700
 

Mission: Impossible 5 - Rogue Nation - dvd

5,99 * 9,99 * (40% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Op voorraad in Hoogvliet

  • 5053083038779
  • Voordelen

    • Gratis verzending vanaf € 50,-*
    • 14 dagen bedenktijd
    • Kortingen tot wel 70%
Wanneer zijn elite-organisatie door de CIA op non-actief wordt gezet, moet agent Ethan Hunt...meer
Wanneer zijn elite-organisatie door de CIA op non-actief wordt gezet, moet agent Ethan Hunt (Cruise) samen met zijn team (Renner, Pegg, Rhames) een race tegen de klok ondernemen om de opkomst van een nieuwe wereldwijde dreiging te voorkomen: The Syndicate, een gevaarlijk netwerk van afvallige agenten."This may very well be our last mission."


Wat een heerlijke reeks blijft dit toch en niet in de laatste plaats vanwege de baanbrekende stunts die Tom Cruise weer voor zijn rekening neemt.

Qua verhaal is dit een direct vervolg op deel vier waarin je kennismaakt met The Syndicate; een soort van anti-IMF die op slinkse wijze de wereldheerschappij probeert te veroveren. Echt veel informatie over deze organisatie wordt er verder niet prijsgegeven en dat is maar beter ook, want het plot is duidelijk ondergeschikt, ondanks dat het nog vrij onderhoudend blijft.

Het is te merken dat men teruggrijpt naar de oudere delen door een combinatie van klassieke spionage te herintroduceren en tegelijkertijd losgaat met knallende actie. Daarbij mag de komische noot - wederom afkomstig in de vorm van Simon Pegg - zeker niet ontbreken. Het zorgt voor een aangenaam geheel dat gedurende de speelduur nooit verveelt, al had de bad guy dreigender mogen overkomen.

Maar de grootste blikvanger is de geweldige actie. Deze is dermate goed gedoseerd dat je als kijker op het puntje van je stoel blijft zitten. Vanaf het begin word je gelijk verwend met de kenmerkende vliegtuigstunt uit de trailers en het houdt gewoon niet op. 'Rogue Nation' is gevuld met halsbrekende capriolen waarin Cruise als een waaghals mag schitteren. Christopher McQuarrie weet deze actiescènes erg strak in beeld te brengen, waardoor je niets mist.

Al met al een geslaagd vervolg om van te smullen. Cruise mag van mij nog wel even blijven doorgaan met deze fantastische reeks. Overigens kan ik de speciale aftel sequentie in IMAX afgestemd op de huisstijl van 'Mission: Impossible' wel waarderen.

Andere links naar "Mission: Impossible 5 - Rogue Nation - dvd"
Laatst bekeken