Voor 23:59 besteld, volgende werkdag in huis!
Gratis verzending vanaf €50,-
Vragen? Bel: 088-4570700
 

Nacon Playstation 4 Official Licensed Wired Compact Controller - PS4 - Zwart

29,99 * 40,99 * (26,84% bespaard)

Prijzen incl. btw gratis verzending vanaf €50,-

Op voorraad in Hoogvliet

  • AS3499550360653

Voordelen

  • Gratis verzending vanaf € 50,-*
  • Voor 23:59 besteld, volgende werkdag in huis
  • 14 dagen bedenktijd
  • Kortingen tot wel 70%
Met de Nacon Wired Official Licensed controller hoef jij je nooit meer druk te maken over een...meer

Met de Nacon Wired Official Licensed controller hoef jij je nooit meer druk te maken over een lege batterij. De, door Sony officieel gelicenseerde, zwarte PS4 controller sluit je zo aan op je Playstation 4 zodat je direct midden in je game kunt duiken.

De controller is niet alleen goedkoper dan andere officieel gelicenseerde controllers voor de PlayStation 4, maar ook nog eens compacter. Zo ligt de zwarte controller door zijn ergonomische vorm lekker in de hand tijdens het gamen en zorgen de verschillende functionaliteiten voor optimaal gameplezier. Ook voor jongere gamers is de Wired Compact Controller van Nacon een ideale controller om het gamen onder de knie te krijgen.

Compacte en aantrekkelijk geprijsde PS4 controller

De Wired Compact Controller van Nacon is misschien kleiner van formaat, maar z’n functionaliteiten zijn dat zeker niet! De controller heeft een touchpad, een 3,5mm stereo-headsetaansluiting en trilmotoren, waardoor je optimaal in je game zit. Wordt het echt spannend tijdens het spelen, dan zijn zweethanden met deze Nacon PS4 controller geen enkel probleem; de soft touch afwerking zorgt ervoor dat de controller niet uit je handen glibbert. Het snoer van maar liefst 3 meter zorgt ervoor dat je tijdens het gamen alle vrijheid hebt die je je maar wensen kan.

Wired Compact Controller met vertrouwde knoppen

De Wired Compact Controller voor de PS4 van Nacon beschikt over alle knoppen die je als gamer zo gewend bent op je PlayStation 4. De analoge sticks, Share-, Options- en PS-knoppen: ze zijn allemaal aanwezig op deze stoere PlayStation 4 controller van Nacon. De controller is niet geschikt voor PC of Mac. Kies je liever voor een PS4 controller met een draadje in plaats van een draadloos exemplaar en wil je niet te veel betalen voor jouw exemplaar? Dan is deze zwarte, officieel gelicenseerde Wired Compact Controller van Nacon met een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding precies wat jij zoekt.

Andere links naar "Nacon Playstation 4 Official Licensed Wired Compact Controller - PS4 - Zwart"
Laatst bekeken