Nieuwsbrief

LogoDGMoutlet
Klompenmakerstraat 32
3194 DE Hoogvliet


Geachte ,
Op zoek naar een geslaagd Valentijnscadeau waar jij gegarandeerd punten mee scoort? Kijk dan op onze website want dan lukt het vast!

Deze week zal er geen dagaanbieding zijn. Wel ontvangt u maar liefst 2 dagen lang 15% extra korting op de producten in de categorieën geuren, sieraden & horloges. Deze actie is geldig op 13 en 14 februari, zowel online als in de winkel. Gebruik online de code: mylove15. Wees er snel bij want op=op en wij reserveren helaas geen producten.

Sieraden

De sieraden worden geleverd in mooie geschenkverpakkingen. Waar bij het grootste gedeelte van onze producten de verpakking beschadigd is zien de sieradenverpakkingen er netjes uit.

hardlopers

Geuren

Het perfecte cadeau! Het is namelijk leuk om te geven maar ook heerlijk om te krijgen. Iets wat je altijd bij je draagt en wat je herinnert aan de persoon die het gegeven heeft. Bekijk hier het volledige parfum assortiment.

Horloges

De horloge is door de jaren heen geëvolueerd van een praktisch item naar een fashion item. Met diverse designs, van retro tot modern, groot tot simplistisch. Je vind het allemaal terug in het assortiment van DGM Outlet.

Hardlopers

Bent u al bekend met … Sameday delivery

Hoe werkt dat nou eigenlijk, sameday delivery? Bestellingen die voor 11:30 uur geplaatst worden, kunnen tegen een kleine vergoeding, dezelfde avond nog bij u bezorgd worden. De track en trace voor deze zendingen ontvangt u in de loop van de middag en de zending kunt u volgen vanaf 16:00. Ook is het mogelijk een sms met een tijdvak van 30 minuten te ontvangen, waardoor u niet onnodig thuis hoeft te blijven zitten*.

*Helaas is deze service nog niet mogelijk voor bestellingen op een Belgisch adres en de inwoners van de Waddeneilanden.
Met vriendelijke groet,

DGMoutlet

Bekijken per categorie