Nieuwsbrief

LogoDGMoutlet
Klompenmakerstraat 32
3194 DE Hoogvliet


Geachte ,
Via deze weg willen wij u informeren over de invloed die de richtlijnen van het RIVM heeft op uw bestellingen en de levering hiervan.

Al uw bestellingen zullen, tot nader order, gewoon verwerkt, verstuurt en bezorgd worden. Wij hanteren momenteel nog steeds, voor 23.59 uur besteld is morgen is huis. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten.

Ons personeel houdt zich aan de richtlijnen van het RIVM en nemen extra hygiënemaatregelen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Wij zorgen ervoor dat onze medewerkers weten wat ze moeten doen om gezond te blijven en zo hygiënisch mogelijk te werken.

De winkel blijft, tot nader order, open van maandag tot en met vrijdag 14:00 -17:30 uur en zaterdag van 10:00 – 16:00 uur. Uit voorzorg willen wij u verzoeken om contactloos te betalen, dit kan via pin of door het artikel vooraf te bestellen op onze website en te kiezen voor de optie “afhalen”. Wanneer u alleen over contant geld beschikt willen wij u verzoeken dit zonder handcontact over te dragen.

Als de situatie verandert zullen wij u hierover informeren.

Wij hopen u bij deze voldoende geïnformeerd te hebben. Mocht u nog vragen hebben kunt u ons bereiken op 088-4570700.
Met vriendelijke groet,

DGMoutlet

Bekijken per categorie