Nieuwsbrief

LogoDGMoutlet
Klompenmakerstraat 32
3194 DE Hoogvliet


Geachte ,
Superrrrrrrbaby

“Aaaawgh, wat schattig!” is een van de reacties die je het eerste hoort als men babykleertjes en schoentjes ziet. Kersverse ouders worden overspoeld met kleding en komen bij elke (online) winkel bezoek iets tegen wat ze “echt moeten” hebben. Hoe dichter je bij de uitgerekende datum komt of hoe groter de baby (van jouw, je zus, de buurvrouw, je tante) wordt -het is maar net in welke fase je zit- hoe meer je realiseert dat er nog meer op de checklist staat dan enkel kleding. HELP! Wat moet ik nog meer? Een babyfoon, draagzak, dekens, buggy’s, traphekjes.... ooohja en niet te vergeten een autostoeltje of een lamp voor in de babykamer.

Zoveel spullen, zo weinig tijd, zoveel nog te halen, wat nu? Geen reden tot paniek want van 8 tot en met 12 november 2017 zijn de Superbaby dagen bij DGM Outlet.
Hierbij krijg je maar liefst 15% korting op alle artikelen in de categorie baby, super toch?

Gebruik hiervoor de code superbaby tijdens het afrekenen. Deze code is ook geldig bij alle aankopen in de winkel.

Hoog tijd om de checklist compleet te maken!

Wist je dat… wij 6 mensen heel blij hebben gemaakt met onze exclusieve winkelactie! Alle (niet-)deelnemers niet getreurd er zullen snel weer acties komen waarbij jij ook kans maakt op te gekke prijzen.

Ook hierbij weer de laatste toegevoegde artikelen.
Bekijk de producten!
Met vriendelijke groet,

DGMoutlet

Bekijken per categorie