Nieuwsbrief

LogoDGMoutlet
Klompenmakerstraat 32
3194 DE Hoogvliet


Geachte ,
 

Fijne feestdagen namens DGM Outlet.

Wij willen van dit moment gebruik maken om u alvast fijne feestdagen toe te wensen! U ontvangt vanaf vandaag bij iedere online aankoop een kerstcadeautje (zolang de voorraad strekt).

Voor iedereen die net te laat aan kerstcadeautjes heeft gedacht of zich realiseert dat het cadeau wat voor ogen was toch niet binnen het budget valt, hebben wij goed nieuws! U ontvangt namelijk vanaf 20 t/m 22 december 15% korting op het gehele assortiment met de code XMAS18.

Houdt rekening met online bestellingen dat het iets langer kan duren vanwege de drukte bij PostNL. Pakketten kunnen, vooral gedurende deze periode, weleens vertraging oplopen.
Wij zijn doordeweeks geopend van 14:00 – 17:30 en op zaterdag van 10:00 – 16:00. U ontvangt ook in de winkel 15% kassakorting op het gehele assortiment vanaf donderdag t/m zaterdag.

Om teleurstelling te voorkomen willen wij u adviseren om het product zelf af te halen in onze winkel. Let op! Bestellingen die na vrijdag 21:00 uur geplaatst worden zullen pas op maandag 24 december verwerkt worden. Hierdoor zullen ze pas na kerst worden bezorgd!
Met vriendelijke groet,

DGMoutlet

Bekijken per categorie