Nieuwsbrief

LogoDGMoutlet
Klompenmakerstraat 32
3194 DE Hoogvliet


Geachte ,
DGM Outlet – bezorgd nu ook!

Het is voortaan ook mogelijk om grote/zware artikelen zoals witgoed of barbecues te laten bezorgen! Dit is op het moment een try-out en het gebied waarin wij bezorgen is in een straal van 25 kilometer van DGM Outlet. De bezorging vindt binnen 5 werkdagen plaats. U herkent alle artikelen die bezorgd kunnen worden aan de tekst boven de productomschrijving en aan de bezorgafbeelding bij het product. 

U kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice indien u hier meer informatie over wenst, 088-4570700.

Voor de klanten die het product liever komen afhalen in onze winkel staat er een leuke verassing klaar. U ontvangt namelijk bij de aankoop van een barbecue een gratis welkomstpakket ter waarde van €50.

Dagaanbiedingen

De oplettende DGM Outlet-volger is het misschien al opgevallen. De Donderdag is bij DGM Outlet bekroond tot dagaanbieding-dag.  Zo hebben wij bijvoorbeeld al het populaire bordspel 30 Seconds voor slechts €14,99 gehad en genoten klanten ook van 1+1 gratis op hondenvoer!

U kunt de dagaanbieding eenvoudig terugvinden op onze website, typ “dagaanbieding “ in de zoekbalk. Indien er op dat moment een dagaanbieding actief is ziet u dit direct.
Met vriendelijke groet,

DGMoutlet

Bekijken per categorie