Nieuwsbrief

LogoDGMoutlet
Klompenmakerstraat 32
3194 DE Hoogvliet


Geachte ,
U heeft er afgelopen weekend vast wel aan gedacht, barbecueën! Wij hebben een uitgebreid houtskool assortiment en om u te helpen met het kiezen van de juiste producten hebben wij enkele pakketten en brikketten voor u uitgelicht.

Combideal BBQdeco Kokosnootbriketten 10kg + Aanmaakwokkels 1KG

Met de kokosbriketten van BBQ Deco bent u verzekerd van een succesvolle barbecueavond. De briketten hebben een constante brandduur en geven weinig rook. Kokosbriketten zijn harde BBQ kooltjes die gemaakt zijn van kokosnootbasten. Ze gloeien sneller dan houtskoolbriketten.

Combideal Kamado Joe Big Block Houtskool 10KG + Pitmaster aanmaakwokkels 1KG

Kamado Joe Big Block Houtskool wordt duurzaam geproduceerd in Argentinië. De houtskoolblokken bestaan uit drie soorten hardhout en worden traditioneel in een buitenoven gebrand. De houtskoolblokken kun je in bepaalde gevallen zelfs meerdere keren gebruiken.

Pitmaster aanmaakwokkels 1KG
Met deze handige aanmaakwokkels van PITMASTER wordt de barbecue of open haard aansteken eenvoudig en milieuvriendelijk. De wokkels zijn gemaakt van onbehandeld hout en hars. Bij verbranding ontstaat geen onwenselijke geur of rook.

Black Ranch Acaia

Black Ranch - Acacia is uitermate geschikt voor professioneel gebruik door de grove fractie (60-120 mm) en harde structuur. Door deze kenmerken heeft het product een lange brandduur en hoge energiewaarde. Door de zuivere kwaliteit (vrij van chemicaliën) zal deze houtskool een aangename aroma geven aan groenten, vis, kip en vlees tijdens het grillen. In combinatie met de hoge temperaturen ontstaat er een kwalitatief hoogwaardig product. Black Ranch - Acacia wordt geleverd in zakken van 15 kg

Voor het volledige assortiment verwijzen wij u door naar houtskool en brikketten

De dagaanbieding voor aanstaande donderdag:
U krijgt aanstaande donderdag bij ons 20% extra kassakorting op de categorië 'Gaming headsets' met de code: Gamer

 

Aangepaste openingstijden

Maandag 22-04 gesloten i.v.m 2e paasdag*

Zaterdag 27-04 gesloten i.v.m koningsdag

*Bestellingen die op vrijdag 19 april na 16:00 uur binnen komen zullen op dinsdag 23 april verwerkt en opgestuurd worden.
Met vriendelijke groet,

DGMoutlet

Bekijken per categorie