Nieuwsbrief

LogoDGMoutlet
Klompenmakerstraat 32
3194 DE Hoogvliet


Geachte ,
Alles voor baby’s

Borstkolven

Wij hebben diverse borstkolven in ons assortiment voor iedereen die borstvoeding wilt geven. Zo hebben wij de Medela Freestyle, swing maxi en swing. Ook hebben wij Philips Avent borstkolven. Naast elektrische borstkolven hebben wij ook een uitgebreid assortiment handkolven.

Campingbedjes

Altijd handig om te hebben! Mocht de kleine nou bij opa en oma gaan logeren of een dagje strand, het campingbedje komt altijd van pas. De één met een extra kruipluik, waardoor de kleine zelf naar binnen en buiten kan en de andere met een prachtige draagtas. Bij DGM Outlet vind je het allemaal!   

Kinderwagens en buggy’s

Nog opzoek naar een mooie kinderwagen of praktische buggy? Van een simpele reiswieg tot uitgebreide 4-in-1 modellen. Je scoort al een kinderwagen vanaf €54,-!

Autostoeltjes

Ook voor autoreizen, kort of lang, bent u bij ons aan het juiste adres. U vindt namelijk autostoeltjes vanaf groep 0 tot en met groep 3. Met of zonder extra functies en zelfs voor de accessoires van de stoelen kun je bij ons terecht.

Babyfoon

Wanneer het tijd is om te genieten van mama en papa tijd (nadat de baby gedoucht is, flesje heeft gehad, speelgoed opgeruimd, de keuken gedaan, post doorgelezen, de sportschool bezocht, de was weggewerkt, je appjes beantwoordt…) is het maar wat fijn dat je de baby kan zien en/of horen wanneer hij/zij slaapt. Voor babyfoons, met camera, zonder camera, met wifi en alle andere foefjes ben je bij ons aan het juiste adres.

Dagaanbieding donderdag 8 augustus 2019

15% extra kassakorting op alle producten in de categorie baby. Gebruik hiervoor de kortingscode: babybaby tijdens het afrekenen. De korting wordt in de winkel automatisch verrekend, maar dient online nog toegevoegd te worden.
Met vriendelijke groet,

DGMoutlet

Bekijken per categorie