Nieuwsbrief

LogoDGMoutlet
Klompenmakerstraat 32
3194 DE Hoogvliet


Geachte ,
Ready 4 School

Je moet er toch echt weer aan gaan geloven, het nieuwe schooljaar staat voor de deur. Weken niet aan gedacht en toch kom je langzaam maar zeker weer terecht in je oude routine. School, sporten, huiswerk, afspraken, feestjes, toetsen en verslagen. Het grootste gedeelte van de schoolpullen ( die in de meeste gevallen niet eens echt meer gebruikt worden, want zeg nou eerlijk gebruik jij je papieren agenda of die van je telefoon?) is al aangeschaft. Voor iedere scholier/student die ook aan het uitstel-syndroom lijdt, waarom vandaag als de deadline pas morgen is?, no worries. Sla je slag bij DGM Outlet en geniet van grote kortingen.

Rugzakken

Het gewicht van alle boeken verdelen, wat blikjes drinken en snacks en je bent klaar voor een nieuwe schooldag. Bij DGM Outlet kan je terecht voor Herschel suply en co. , Eastpaks en O’neill rugzakken. Natuurlijk hebben wij ook andere merken, Bekijk hier ons volledige rugzakken assortiment.

Rekenmachine

Altijd handig voor de lessen waar de leraar geen telefoons wilt zien. Een ouderwetse rekenmachine, maar dan wel met allemaal handige technische specificaties. Bekijk hier ons rekenmachine assortiment.

Studieboeken

Ook voor de (verplichte) studieboeken kan je bij DGM Outlet terecht. Waarom teveel geld uitgeven aan een boek dat waarschijnlijk maar 1 semester (lees: 2 dagen voor de toestweek) intensief gebruikt gaat worden? De mogelijkheid om het als onderzetter te gebruiken laten we hierbij even buiten beschouwing.

Laptops 

Het betere werk, de vakken waar werken met een laptop en/of tablet toegestaan zijn in de les. Al je bloed zweet en tranen gaan in verslagen zitten en misschien ook in het maken en lezen van samenvattingen. Een laptop maakt het leven als scholier/student een stuk aangenamer. Google en Wikipedia zijn dan geen goedgekeurde bronnen voor je bronvermelding, maar ze kunnen je wel helpen in de juiste richting te zoeken.  

Aanbieding van de week

15% extra kassakorting op alle laptops vanaf donderdag 29 augustus 00.00 uur tot en met zaterdag 31 augustus 23.59 uur. Gebruik bij online bestellingen de kortingscode: ready4school . Bij winkelaankopen wordt de korting automatisch verrekend bij de kassa.  

Wij hebben zowel Qwerty layout toetsenborden als Azerty laptops.
Met vriendelijke groet,

DGMoutlet

Bekijken per categorie