Nieuwsbrief

LogoDGMoutlet
Klompenmakerstraat 32
3194 DE Hoogvliet


Geachte ,
Hou van jezelf!

Hoe vaak neem jij de tijd om jezelf echt in het zonnetje te zetten? Door de dagelijkse sleur en de drukte om je heen wordt dit best vaak vergeten. Neem nou bijvoorbeeld je verjaardag, ja jouw verjaardag. Zelfs dan ben je bezig met het plannen, alles klaarzetten en zorgen dat alles goed verloopt. Je maakt een praatje met iedereen en pakt de cadeautjes uit. Ook dan ben je niet bezig met jezelf in het zonnetje zetten, want dat wordt dan voor jou gedaan.

Op maandag 11 november, de dag van de enen, is het dan eindelijk zover. De dag dat jij jezelf op nummer 1 zet. Op de 11e dag van de 11e maand , op de 1e dag van de week is het namelijk Singlesday. Dit is de dag om te vieren hoeveel je van jezelf (en het vrijgezellenleven) houdt. Op deze dag koop jij cadeautjes voor jezelf, neem jij jezelf mee uiteten en kijk je de film die jij al heel lang wilt zien. Dit is niet zomaar, dit doe je omdat jij het verdient!

Gebruik onderstaande code voor 15%  extra kassakorting op het volledige assortiment op 11-11. Geldig tot en met 23.59 uur, zolang de voorraad strekt. De korting is ook geldig op winkelaankopen.

EXTRA EXTRA EXTRA

Als trouwe nieuwsbrieflezer vinden wij dat jij een extraatje verdient. Mail vóór donderdag 7 november 16:30 uur naar jerely@dgmoutlet.nl voor een unieke kortingscode die te gebruiken is op 10 november 2019. Met deze code ontvang jij 1 dag eerder dan de rest 15% korting op het hele assortiment.

Vermeld: nieuwsbrief extra in de onderwerp regel.
Met vriendelijke groet,

DGMoutlet

Bekijken per categorie