Privacy Beleid

Dit is een website van DGM Outlet B.V.
Ons bedrijfsadres is Klompenmakerstraat 32, 3194DE Hoogvliet
Ons Inschrijvingsnummer bij de Kamer van Koophandel is 53939263
Ons B.T.W.-nummer is NL851081447B01

Bij elk bezoek aan onze website herkent onze webserver automatisch alleen uw ip-adres en niet uw e-mailadres.

Bij een bezoek aan onze website bewaren wij:

De informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden.

Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van informatie die wij ontvangen op onze site.

Als u wenst te reageren op ons privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen via het e-mailadres: info [at] dgmoutlet [punt] nl.

Over communicatie per e-mail

Over communicatie per brief

Over communicatie per telefoon

Ons bedrijf kan de consumenteninformatie gebruiken voor nieuwe doeleinden die nog niet voorzien zijn in ons « privacy-beleid ». In dat geval, zullen wij contact met u opnemen alvorens uw gegevens te gebruiken voor deze nieuwe doeleinden, om u op de hoogte te stellen van de wijzigingen aan ons reglement voor de bescherming van persoonlijke gegevens en om u de kans te bieden uw deelname te weigeren.

Op verzoek verlenen wij aan de bezoekers van onze site toegang tot alle informatie die wij van hen bijhouden. Als u toegang wenst tot deze informatie, gelieve u contact met ons op te nemen op het hierboven vermelde adres.

Op verzoek bieden wij de bezoekers van onze site de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens die wij van hen bijhouden, te corrigeren. Als u uw persoonlijke gegevens wenst te verbeteren, gelieve u contact met ons op te nemen op het hierboven vermelde adres.

Beoordelingen

Webwinkelkeur

Wij verzamelen reviews via het platform van Webwinkelkeur. Als u een review achterlaat via Webwinkelkeur dan vragen zij om uw naam en e-mailadres. Wij delen deze gegevens met Webwinkelkeur zodat wij de review aan uw bestelling kunnen koppelen. Webwinkelkeur publiceert deze gegevens eveneens op Dgmoutlet.nl. In sommige gevallen kan Webwinkelkeur contact opnemen om een toelichting op uw review te geven. In het geval dat wij u uitnodigen om een review achter te laten delen wij uw naam en e-mailadres met Webwinkelkeur. Zij gebruiken deze gegevens enkel met het doel u uit te nodigen om een review achter te laten. Webwinkelkeur heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen.

Als u vindt dat onze site niet in overeenstemming is met ons privacybeleid, neem dan contact op met:

DGMoutlet
Klompenmakerstraat 32
3194DE Hoogvliet, Rotterdam 
e-mail: info [at] dgmoutlet [punt] nl
KVK: 53939263
BTW: NL851081447B01