Voor 23:59 besteld, volgende werkdag in huis!
Gratis verzending vanaf €50,-
Vragen? Bel: 088-4570700
 
The Prophets (boek)

The Prophets (boek)

14,99 * 19,99 * (25,01% bespaard)

Prijzen incl. btw gratis verzending vanaf €50,-

Op voorraad in Hoogvliet

  • 9780593295502

Voordelen

  • Gratis verzending vanaf € 50,-*
  • Voor 23:59 besteld, volgende werkdag in huis
  • 14 dagen bedenktijd
  • Kortingen tot wel 70%
Een bijzondere en verbluffende debuutroman over de verboden verbintenis tussen twee tot slaaf...meer

Een bijzondere en verbluffende debuutroman over de verboden verbintenis tussen twee tot slaaf gemaakte jonge mannen op een plantage in het diepe zuiden, de toevlucht die ze bij elkaar vinden en een verraad dat hun bestaan ​​bedreigt

Jesaja was van Samuël en Samuël was van Jesaja. Zo was het vanaf het begin en zo zou het blijven tot het einde. In de schuur zorgden ze voor de dieren, maar ook voor elkaar, waardoor de uitgeholde schuur werd omgevormd tot een toevluchtsoord voor mensen, een bron van intimiteit en hoop in een wereld die wordt geregeerd door wrede meesters. Maar wanneer een oudere man - een medeslaaf - in de gunst probeert te komen door het evangelie van de meester op de plantage te prediken, beginnen de tot slaaf gemaakte mensen zich tegen zichzelf te keren. De liefde van Jesaja en Samuël, die ooit zo eenvoudig was, wordt gezien als zondig en een duidelijk gevaar voor de harmonie van de plantage.

Met een lyriek die doet denken aan Toni Morrison, roept Robert Jones Jr. fel de stemmen op van zowel slaven als slaven, van Jesaja en Samuel tot de berekenende slavenmeester tot de lange rij vrouwen om hen heen, vrouwen die de ziel van de plantage op hun schouders. Terwijl de spanningen toenemen en het gewicht van eeuwen - van voorouders en toekomstige generaties - culmineert in een climax, onthult The Prophets op meesterlijke wijze de pijn en het lijden van erfenis, maar wordt ook doordrongen van hoop, schoonheid en waarheid. de enorme, heroïsche kracht van liefde.

Taal: Engels

544 pagina's 

Andere links naar "The Prophets (boek)"
Laatst bekeken