Voor 23:59 besteld, volgende werkdag in huis!
Gratis verzending vanaf €50,-
Vragen? Bel: 088-4570700
 

Tristar Broodrooster BR-1022

9,99 * 27,00 * (63% bespaard)

Prijzen incl. btw gratis verzending vanaf €50,-

Op voorraad in Hoogvliet

  • 8713016010223

Voordelen

  • Gratis verzending vanaf € 50,-*
  • Voor 23:59 besteld, volgende werkdag in huis
  • 14 dagen bedenktijd
  • Kortingen tot wel 70%
Tristar BR-1022 Broodrooster - RVS De stijlvolle RVS Tristar BR-1022 Broodrooster is uitgerust...meer

Tristar BR-1022 Broodrooster - RVS

De stijlvolle RVS Tristar BR-1022 Broodrooster is uitgerust met 2 sleuven, een opzetrekje en een automatische centreerfunctie. Een power van 800 Watt en de keuze uit 6 verschillende bruiningsstanden zorgen voor een snel en krokant resultaat. Verder is hij handig voorzien van een ontdooi-, een verwarm- en een annuleerfunctie.

6 Instelbare bruiningsstanden

Voorzien van 6 instelbare bruiningsstanden en een power van 800 Watt om alle soorten brood, dik en dun, te kunnen roosteren. Hoe steviger, verser en dikker het brood, hoe hogere stand je nodig hebt.

Ontdooifunctie

Met een aparte ontdooiknop is het ook zeer eenvoudig om bevroren brood in no time te ontdooien. Hiermee bespaar je tijd en geniet je van heerlijk vers brood.

Automatische centreer- en pop-up functie

Dit fraaie model is voorzien van 2 sleuven waar 2 stevige boterhammen in kunnen. Op het moment dat de boterhammen dankzij de automatische centreerfunctie perfect egaal bruingeroosterd zijn, zal de automatische pop-up functie ze uitwerpen.

Annuleerfunctie

Wanneer je denkt dat het geroosterd brood al krokant genoeg is, dan gebruik je de cancelknop. Daarmee stop je de broodrooster op elk gewenst moment.

Meerdere verwarmingsmogelijkheden

Met één druk op de ‘reheat’ knop verwarm je koud (geroosterd) brood. Een andere optie om het brood te verwarmen of warm te houden is het bijgeleverde opzetrekje. Ook ideaal om bijvoorbeeld Kaiser broodjes of meergranen bollen langzaam te roosteren.

Makkelijk op te bergen

Deze compacte RVS broodrooster is een stijlvolle aanwinst voor elk aanrecht. Echter kun je hem, mede dankzij de snoeropbergruimte, makkelijk opbergen zonder te veel kastruimte in beslag te nemen.

Veilig gebruik

De antislipvoetjes zorgen ervoor dat de broodrooster ook tijdens gebruik stevig op het aanrecht staat. Daarnaast is hij voorzien van een automatische afslag voor wanneer er zich problemen voordoen.

Een kruimellade voor eenvoudige schoonmaak

De Tristar broodrooster is voorzien van een uitneembare kruimellade die je na gebruik eenvoudig kan legen in de vuilnisbak. De kunststof behuizing maak je verder makkelijk schoon met een doekje.

Kortom

Met de Tristar BR-1022 Broodrooster tover je ook droge en oudere boterhammen om tot een smaakvol en knapperig ontbijtje. Geschikt voor elk huishouden.

2 Jaar garantie

De producten van Tristar hebben standaard 2 jaar garantie. Mocht je problemen ondervinden met een van onze producten dan kun je contact opnemen.

Andere links naar "Tristar Broodrooster BR-1022"
Laatst bekeken