9,0
Voor 23:59 besteld, volgende werkdag in huis!
Gratis verzending vanaf €50,-
14 dagen zichttermijn
Vragen? Bel: 088-4570700
 

Winkel gesloten - bestellingen ophalen

De harde lockdown is een feit. Helaas houdt dit in dat alle niet-essentiele winkels de deuren moeten sluiten tot 19 januari. Dit is alleen van toepassing op onze fysieke winkel, alle webshop bestellingen worden verwerkt en verzonden.

Afhalen bestelling
Wil je niet afhankelijk zijn van de bezorgdienst maar het pakket liever zelf afhalen? Dit kan.
Afhalen kan van maandag tot en met vrijdag van 10:00 - 17:15 uur*. U ontvangt na het plaatsen van een afhaalbestelling een mail waarin wordt aangegeven dat uw bestelling voor u klaar ligt. Zolang u deze mail nog niet heeft ontvangen, ligt uw pakket nog niet klaar. Nadat u deze mail heeft ontvangen kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 088-4570700 om aan te geven dat u de bestelling wilt komen afhalen.

Afhalen van bestellingen kan alleen als de bestelling vooraf is afgerekend. Het is niet mogelijk om in de winkel af te rekenen/geld retour te geven. Indien u voor Afterpay kiest, is het niet mogelijk om een bestelling af te halen.

* op vrijdag 18 december, donderdag 24 december en donderdag 31 december is afhalen mogelijk van 10:00 - 16:15 uur.
Op eerste kerstdag, tweede kerstdag en nieuwjaarsdag is het niet mogelijk om bestellingen af te halen. 

 Levertijd
Zoals op elke website al wordt aangegeven, kan het zijn dat de bezorging van uw bestelling langer duurt. Houdt hier rekening mee en bestel kerstcadeaus op tijd.

Laatst bekeken