9,0
Voor 23:59 besteld, volgende werkdag in huis!
Gratis verzending vanaf €50,-
14 dagen zichttermijn
Vragen? Bel: 088-4570700
 

Winkelen op afspraak & afhalen

Winkelen op afspraak
Private shopping bij DGM Outlet! Neem hiervoor telefonisch contact met ons op via 088-4570700 en plan het direct in!
Het winkelgedeelte is geopend van maandag tot en met vrijdag van 14:00 - 17:30 uur. Reserveren dient u minimaal 4 uur van te voren te doen. Tijdens de reservering zullen de medewerkers een aantal gegevens (namen en telefoonnummers) van u noteren. U dient tijdens de reservering, maximaal 2 personen, van iedereen alle gegevens door te geven. Wij werken met tijdsvakken van maximaal 30 minuten. 

De medewerkers van DGM Outlet staan klaar om u te helpen en adviseren tijdens een aankoop. Wel zal dit op gepaste afstand gebeuren. Het winkelgedeelte wordt extra gedesinfecteerd en wij verzoeken u zo veel mogelijk contactloos te betalen. Het dragen van een mondkapje is verplicht.
Voelt u zich niet lekker of heeft u last van klachten? Blijf dan thuis. Zo houden wij het voor iedereen veilig.

Let op! Het ophalen van een afhaalbestelling vindt plaats in een speciale hal, dit is afzonderlijk van het winkelgedeelte! Het is dus niet mogelijk om tijdens het afhalen van een bestelling een bezoekje aan de winkel te brengen als hiervoor geen reservering is gemaakt!

Afhalen bestelling
Wil je niet afhankelijk zijn van de bezorgdienst maar het pakket liever zelf afhalen? Dit kan.
Afhalen kan van maandag tot en met vrijdag van 10:00 - 17:15 uur. U ontvangt na het plaatsen van een afhaalbestelling een mail waarin wordt aangegeven dat uw bestelling voor u klaar ligt. Zolang u deze mail nog niet heeft ontvangen, ligt uw pakket nog niet klaar. Nadat u deze mail heeft ontvangen kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 088-4570700 om aan te geven dat u de bestelling wilt komen afhalen.

Afhalen van bestellingen kan alleen als de bestelling vooraf is afgerekend. Het is niet mogelijk om in de winkel af te rekenen/geld retour te geven. Indien u voor Afterpay kiest, is het niet mogelijk om een bestelling af te halen. Het dragen van een mondkapje is verplicht.
Indien u ook graag binnen wilt komen kijken dient u minimaal 4 uur van te voren een tijdsvak te reserveren. 

Laatst bekeken