9,0
Voor 23:59 besteld, volgende werkdag in huis!
Gratis verzending vanaf €50,-
14 dagen zichttermijn
Vragen? Bel: 088-4570700
 

Julia 7 (Nicky Sandra) - deel 7 - CD

14,99 * 18,99 * (21,06% bespaard)

Prijzen incl. btw gratis verzending vanaf €50,-

Op voorraad in Hoogvliet

  • 8718521010706

Voordelen

  • Gratis verzending vanaf € 50,-*
  • Voor 23:59 besteld, volgende werkdag in huis
  • 14 dagen bedenktijd
  • Kortingen tot wel 70%
Julia nieuwe Nick & Simon single verschijnt in maar liefst 155 verschillende versies! Met...meer

Julia nieuwe Nick & Simon single verschijnt in maar liefst 155 verschillende versies!


Met de release van de 155 verschillende versies van Julia, de track afkomstig van het met Platina en recent nog met een Edison bekroonde album Sterker zetten Nick & Simon een nieuwe stap. Voor de 155 variaties op het nummer werden de meest voorkomende meisjesnamen door het duo met engelengeduld opnieuw ingezongen om zo een nieuw record te vestigen en vooral heel erg veel fans blij te maken.
Na de gigantische hit Rosanne, tot op de dag van vandaag een must bij ieder Nick & Simon optreden, en de introductie van het album 'Sterker' met daarop 'Julia' bleef de vraag om meer meisjes en dames te verblijden met een eigen Nick & Simon song werd bij de mannen het idee geboren om nog maar eens de studio in te duiken en een poging te doen om méér fans op de wenken te bedienen. Maar een idee bedenken is er één, bij de uitvoering kwam meer kijken. Opnieuw moesten de drukbezette entertainers dus de studio in, om met producer Gordon Groothedde opnamen te maken van al die vele namen. Dit alles zal erin resulteren dat op 8 maart a.s. 155 Julia variaties beschikbaar komen, die fysiek over 8 verschillende cd singles verspreid zullen worden, in alfabetische volgorde.

Inmiddels is de recordpoging, die niet eerder in ons land heeft plaatsgevonden in Engeland bij het Guinness Book Of Records aangemeld. Met het realiseren van dit project zetten Nick & Simon ook een uniek cadeautje in de markt!
Andere links naar "Julia 7 (Nicky Sandra) - deel 7 - CD"
Laatst bekeken