Voor 23:59 besteld, volgende werkdag in huis!
Gratis verzending vanaf €50,-
Vragen? Bel: 088-4570700
 

Over ons

Wie zijn wij

DGM Outlet is sinds 2010 een begrip met zowel een webshop als een fysieke winkel. Met een gezellig team wordt er hard gewerkt zodat klanten met een tevreden gevoel terugkomen. Enkele verhuizingen en verbouwingen verder is DGM Outlet momenteel gevestigd aan de Klompenmakerstraat 32, 3194 DE Hoogvliet. 

DGM Outlet heeft een uniek concept waardoor u als klant kunt genieten van hetzelfde product, maar dan goedkoper. Alle - ja alle!-  producten worden gecontroleerd voordat ze op de website geplaatst worden. Zo kan DGM Outlet de kwaliteit van de producten garanderen en er zeker van zijn dat, in sommige gevallen, alleen de buitendoos beschadigd is. DGM Outlet vindt het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar de klant, mochten wij tijdens een controle een defect, krasje of iets anders tegenkomen, dan wordt dit uiteraard vermeld.

"Net zo goed, maar dan goedkoper!"

Wat geeft ons net dat beetje extra?

Levertijd: binnen NL voor 23:59 uur besteld, de volgende werkdag in huis. Bezorging op een servicepunt behoort ook tot een van de mogelijkheden.

België voor 16:00 uur besteld de volgende werkdag in huis.

Duitsland 2-3 werkdagen

Prijs: altijd goedkoper, wij controleren de prijs van de concurrenten en gaan hier altijd onder zitten. Hiervoor maken wij gebruik van een automatische prijscorrectie.

Duurzaamheid: DGM Outlet draagt een steentje bij aan het milieu door oud verpakkingsmateriaal te hergebruiken. Ook bij het gebruiken van opvulmateriaal houden wij rekening met het milieu, denk hierbij bijvoorbeeld aan het restant van label-stickervellen. Wij vinden het zonde om een kleine verpakking in een te grote doos te verzenden, dus hebben wij geen doos op maat? Dan gaan wij zelf karton snijden om ervoor te zorgen dat er minimale verspilling plaatsvindt.

Verder stellen we als doel om onze productinformatie zo compleet mogelijk te maken, door middel van de verschillende conditieomschrijvingen. Zo weet u beter wat u van onze producten kunt verwachten door een textuele en visuele toelichting. Hiermee proberen wij het aantal retourzendingen zo laag mogelijk houden.

Merken
DGM Outlet biedt producten aan van diverse merken, zoals bijvoorbeeld A-merken zoals Sony, Philips, Caliber, GardenGrill, Samsung. DGM Outlet heeft een ruim assortiment dat elke dag aangevuld wordt.

Laatst bekeken