Voor 23:59 besteld, volgende werkdag in huis!
Gratis verzending vanaf €50,-
Vragen? Bel: 088-4570700
 

Conditie uitleg

Het concept

Bij DGM Outlet zijn wij elke dag bezig met het controleren en toevoegen van producten aan onze website. Tijdens dit proces controleren wij de producten op eventuele beschadigingen en hanteren wij de scherpste prijzen, dat scheelt u weer uitzoeken.

Elk artikel wordt aan een strenge keuring onderworpen. Om zo transparant mogelijk te zijn over de staat van de producten worden hier gradings aan gekoppeld. Op het moment dat u een artikel koopt waar meerdere gradings van beschikbaar zijn kunt u aan de hand van het drop-down menu selecteren welke u wilt aanschaffen. Op uw factuur komt ook te staan welke grading u heeft gekozen, zo kunt u dit altijd teruglezen.

Indien een product niet de status nieuw heeft meegekregen staat er los van de grading ook in de productinformatie omschreven wat er beschadigd is/ontbreekt. Dit noteren wij dikgedrukt, bovenaan de productinformatie zodat u hier niet naar hoeft te zoeken. Indien mogelijk worden hier ook foto’s van toegevoegd zodat u ook echt kunt zien wat er bedoeld wordt met de grading. Houdt u er dus rekening mee dat wanneer een product niet de status nieuw heeft de verpakking is geopend door ons personeel en het product eenmalig uit de doos is gehaald.

Wij bieden de volgende condities aan:

- Nieuw
- Nieuw, seal verbroken
- Nieuw, verpakking (licht) beschadigd
- Heeft een (lichte) beschadiging
- Heeft zichtbare beschadiging(en)
- Retourdeal/ incompleet

 

Laatst bekeken