Voor 23:59 besteld, volgende werkdag in huis!
Gratis verzending vanaf €50,-
Vragen? Bel: 088-4570700
 

Kernramp In Chernobyl/Terreur in Tokyo

5,99 * 7,99 * (25,03% bespaard)

Prijzen incl. btw gratis verzending vanaf €50,-

Op voorraad in Hoogvliet

  • 8715664043936

Voordelen

  • Gratis verzending vanaf € 50,-*
  • Voor 23:59 besteld, volgende werkdag in huis
  • 14 dagen bedenktijd
  • Kortingen tot wel 70%
Hoe is het om belangrijke momenten uit de wereldgeschiedenis mee te maken? Hoe kunnen we dezelfde...meer
Hoe is het om belangrijke momenten uit de wereldgeschiedenis mee te maken? Hoe kunnen we dezelfde gevoelens van angst en afschuw, schok en opwinding voelen als de mensen die erbij waren toen de wereld abrupt en voor altijd veranderde? In ZERO HOUR herbeleeft de kijker enkele van die historische en dramatische momenten. Met gebruik van de real-time split-screen techniek ervaart de kijker de 60 cruciale minuten voorafgaand aan een wereld schokkende gebeurtenis, gezien vanuit het perspectief van de belangrijkste betrokken personen. ZERO HOUR is het documentaire-antwoord op de populaire serie '24', waarbij de realiteit van complexe en gevaarlijke internationale situaties in één beklemmend uur worden gereconstrueerd.

KERNRAMP IN CHERNOBYL
De ergste nucleaire ramp ooit was te wijten aan een combinatie van menselijk falen en inferieure techniek. Om het rampzalige uur op 26 april 1986 te reconstrueren worden locatieopnamen in de kerncentrale van Tsjernobyl afgewisseld met interviews en spectaculaire digitale effecten.

TERREUR IN TOKYO
Op 20 maart 1995, tijdens de ochtendspits, pleegt een terroristische organisatie in de metro van Tokio een aanslag met het dodelijke zenuwgas Sarin. Elf mensen vinden de dood, meer dan duizend raken gewond.
Andere links naar "Kernramp In Chernobyl/Terreur in Tokyo"
Laatst bekeken