Voor 23:59 besteld, volgende werkdag in huis!
Gratis verzending vanaf €50,-
Vragen? Bel: 088-4570700
 

Philips Sonicare Series 3100 HX3673/14 - Elektrische tandenborstel

43,99 * 57,99 * (24,14% bespaard)

Prijzen incl. btw gratis verzending vanaf €50,-

Op voorraad in Hoogvliet

Kleur:

  • AS8710103985679

Voordelen

  • Gratis verzending vanaf € 50,-*
  • Voor 23:59 besteld, volgende werkdag in huis
  • 14 dagen bedenktijd
  • Kortingen tot wel 70%
In combinatie met de Sonische technologie en de werking van de opzetborstels verwijdert de...meer

In combinatie met de Sonische technologie en de werking van de opzetborstels verwijdert de elektrische tandenborstel tot 3 keer meer* tandplak dan een handtandenborstel. De ingebouwde druksensor van de Philips Sonicare ProtectiveClean 3100 series HX3673/14 - Elektrische tandenborstel beschermt jouw tanden en tandvlees.

Belangrijkste kenmerken van de Philips elektrische tandenborstel:

Geavanceerde sonische technologie
Krachtige borstelhaartrillingen drijven microbellen diep tussen jouw tanden en langs jouw tandvleesrand aan voor een verfrissende ervaring. Je krijgt twee maanden aan handmatig poetsen in slechts 2 minuten.** Elke dag maken 31000 borstelbewegingen per minuut de tanden zachtjes schoon, wordt tandplak opengebroken en verwijderd voor een uitzonderlijke reiniging.

Verwijdert tandplak 3x beter*
Het is klinisch bewezen dat de Sonicare elektrische tandenborstel met geavanceerde sonische technologie tot 3x beter tandplak verwijdert dan een gewone tandenborstel. Hij verwijdert tandplak van de tanden en langs de
tandvleesrand en beschermt tegelijkertijd het tandvlees.

Beschermt jouw tandvlees
De ingebouwde druksensor detecteert automatisch de druk die je uitoefent, waarschuwt je en vermindert automatisch de trillingen van de tandenborstel om jouw tandvlees te beschermen. De tandenborstel maakt een pulserend geluid om je eraan te herinneren dat je minder hard moet drukken. Deze functie heeft 7 op de 10 mensengeholpen hun tanden beter te poetsen.

Smartimer en QuadPacer
Met de Smartimer van 2 minuten en de QuadPacer van 30 seconden poets je alle gebieden van jouw mond gedurende de aanbevolen tijd voor een volledige reiniging.

BrushSync-vervangingsherinnering
Alle opzetborstels slijten na verloop van tijd. Het is daarom goed om ook die van jou in de gaten te houden, zodat je zeker weet dat jouw gebit nog steeds goed gereinigd wordt. Onze BrushSync-technologie houdt bij hoe lang je jouw opzetborstel al hebt gebruikt en hoe hard je hebt gepoetst. De BrushSyncvervangingsherinnering op het handvat en een korte pieptoon laten je weten wanneer het tijd is om de opzetborstel te vervangen.

Easy-start
Ons Easy-Start-programma biedt je de mogelijkheid om de eerste 14 keer dat je de nieuwe tandenborstel gebruikt geleidelijk de poetskracht te verhogen.

Accu met lange levensduur
De levensduur van de batterij is maximaal 14 dagen, zodat je lange perioden kunt poetsen zonder tussendoor op te laden.

Slank reisetui
In het hoogwaardige reisetui kun je de tandenborstel hygiënisch opbergen. Met ons compacte USB-oplaadstation blijft de tandenborstel ook onderweg opgeladen. Met één keer volledig opladen, werkt de tandenborstel twee weken bij normaal gebruik. De oplader is perfect voor langere reizen

Andere links naar "Philips Sonicare Series 3100 HX3673/14 - Elektrische tandenborstel"
Laatst bekeken