Voor 23:59 besteld, volgende werkdag in huis!
Gratis verzending vanaf €50,-
Vragen? Bel: 088-4570700
 

BenQ InstaShow WDC20 | Plug & Play draadloos presenteren | Draadloze Presentatiesysteem

999,99 * 1249,99 * (20% bespaard)

Prijzen incl. btw gratis verzending vanaf €50,-

Op voorraad in Hoogvliet

  • AS4718755076541

Voordelen

  • Gratis verzending vanaf € 50,-*
  • Voor 23:59 besteld, volgende werkdag in huis
  • 14 dagen bedenktijd
  • Kortingen tot wel 70%
BenQ's InstaShow is de draadloze presentatieoplossing waarmee u direct vanaf vrijwel elk...meer

BenQ's InstaShow is de draadloze presentatieoplossing waarmee u direct vanaf vrijwel elk apparaat ideeën kunt delen. Door tot vier gebruikers tegelijk te laten delen, kan InstaShow de betrokkenheid bij vergaderingen vergroten en de samenwerking verbeteren. Bovendien helpt de touchback-functie van InstaShow™ gebruikers om zich op hun publiek te concentreren door hen in staat te stellen een laptop te bedienen via een touchscreen. Het belangrijkste is dat InstaShow™ sterke beveiligingsfuncties bevat om ervoor te zorgen dat de innovatieve ideeën van bedrijven worden beschermd. Of u nu een kleine brainstormsessie of een grootschalige bedrijfspresentatie moet organiseren, InstaShow maakt het delen van inhoud eenvoudig, snel en veilig.

Één knop om te beginnen

Met slechts een enkele knop en zonder software of stuurprogramma's, is InstaShow klaar voor gebruik zodra het op een laptop is aangesloten. InstaShow™ vermindert downtime en ongemakkelijke stiltes, waardoor presentatoren productieve vergaderingen kunnen starten met meer efficiëntie dan ooit tevoren.
Deel nieuwe inzichten van uw apparaten

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om uw telefoon of tablet te gebruiken om ideeën met een publiek te delen. Met de InstaShare™ app, beschikbaar voor Android en iOS, kunt u vloeiend Full HD-inhoud van uw smartapparaat onmiddellijk en zonder beperkingen naar een groot scherm streamen.

Krachtige draadloze verbinding tijdens het delen van video's in Full HD

InstaShow kan stabiele draadloze verbindingen behouden, zelfs in minder ideale Wi-Fi-omgevingen. Uitgerust met Wi-Fi 802.11 ac/n voor overdrachtssnelheden tot 700 Mbps*, maakt InstaShow™ het gemakkelijk en soepel delen van presentaties, afbeeldingen, documenten en Full HD-video mogelijk. *300 Mbps via 2.4G; 400 Mbps boven 5G.

Betrouwbare beveiliging

AES 128-bits beveiligingscodering en WPA2-verificatieprotocol zorgen ervoor dat het intellectuele eigendom van het bedrijf privé blijft en beschermd is tegen manipulatie of onbedoelde openbaarmaking. De beveiliging zorgt ook voor een soepele, hoogwaardige draadloze streaming van presentaties. Hierdoor kunnen presentatoren vertrouwelijke informatie delen zonder zich zorgen te maken over inbreuken op de beveiliging tijdens de presentatie. InstaShow ondersteunt ook HDCP om ervoor te zorgen dat alle inhoud met beheer van digitale rechten soepel wordt afgespeeld zonder vertraging, foutmeldingen of onderbrekingen.

Andere links naar "BenQ InstaShow WDC20 | Plug & Play draadloos presenteren | Draadloze Presentatiesysteem"
Laatst bekeken