Voor 23:59 besteld, volgende werkdag in huis!
Gratis verzending vanaf €50,-
Vragen? Bel: 088-4570700
 

Caliber HCG019QI-WA - Wekker met draadloos laden - White

19,99 * 39,99 * (50,01% bespaard)

Prijzen incl. btw gratis verzending vanaf €50,-

Op voorraad in Hoogvliet

  • X8714505048338

Voordelen

  • Gratis verzending vanaf € 50,-*
  • Voor 23:59 besteld, volgende werkdag in huis
  • 14 dagen bedenktijd
  • Kortingen tot wel 70%
LET OP: ORIGINELE VERPAKKING ONTBREEKT. VANDAAR DEZE MOOIE PRIJS. De Caliber HCG019QI-WA is...meer

LET OP: ORIGINELE VERPAKKING ONTBREEKT. VANDAAR DEZE MOOIE PRIJS.

De Caliber HCG019QI-WA is een wekker, bedlampje en draadloze telefoonoplader in één. Erg handig, want dat is precies wat jij nodig hebt voor op je nachtkastje. De wekker ondersteunt het draadloos opladen via fast charging Qi technologie, dus let erop dat je telefoon dit ook ondersteunt. Zo niet, dan maak je gewoon gebruik van een oplader via de usb poort.

 

Ontwerp en licht

De kleur van de wekker matcht perfect met de kleur van jouw iPhone. Het ontwerp van de HCG019QI-WA is opvallend, maar ook erg slim. Door de 'boogvorm' is er plaats voor het lampje aan de binnenkant en leg je jouw telefoon bovenop om op te laden. Het licht verstel je in verschillende kleuren. Kies bijvoorbeeld voor standaard warm wit licht, paars voor wat sfeer of doe eens gek met groen licht.

 

Wekkerfuncties

De HCG019QI-WA heeft een snoozefunctie, zodat je je 's ochtends nog een keer kunt omdraaien. Je wordt wakker gemaakt middel een zoemer-geluid. De tijdweergave werkt met een automatisch dimfunctie en kan om het kijken te vergemakkelijken ook even handmatig aangepast worden. Zo wordt het licht om 6 uur 's avonds iets minder fel, staat hij om middernacht op zijn zachtst en gaat hij om 7 uur 's ochtends weer op fel.

Andere links naar "Caliber HCG019QI-WA - Wekker met draadloos laden - White"
Laatst bekeken