Voor 23:59 besteld, volgende werkdag in huis!
Gratis verzending vanaf €50,-
Vragen? Bel: 088-4570700
 

Defiance - We Were Soldiers - Alatriste

11,99 * 17,99 * (33,35% bespaard)

Prijzen incl. btw gratis verzending vanaf €50,-

Op voorraad in Hoogvliet

 • 8713045222413

Voordelen

 • Gratis verzending vanaf € 50,-*
 • Voor 23:59 besteld, volgende werkdag in huis
 • 14 dagen bedenktijd
 • Kortingen tot wel 70%
Disc 1: Definance Oorlogsveteraan Tuvia ontdekt bij thuiskomst dat zijn broers Zus en...meer


 • Disc 1: Definance


  Oorlogsveteraan Tuvia ontdekt bij thuiskomst dat zijn broers Zus en Asael als enigen van hun familie de razzia's van de Duitsers hebben overleefd. Met een klein groepje Joodse dorpelingen schuilen ze in de Wit-Russische bossen. Tuvia neemt de leiding en laat steeds meer Joodse families toe. Zijn gefrustreerde broer wil vooral wraak nemen op de Duitsers en pleegt steeds meer gewelddadige aanslagen op nazi's en verraders. Intussen groeit de gemeenschap uit tot meer dan duizend bewoners, die bereid zijn alles te riskeren om in echte vrijheid te kunnen leven.


 • Disc 2: We Were Soldiers


  400 onervaren Amerikaanse militairen worden in 'The Valley of Death' omsingeld door een verpletterende overmacht van 2000 zwaarbewapende Noord-Vietnamese soldaten. Ze zitten als ratten in de val. Steun van de mariniers krijgen ze niet en wanhopig proberen ze de verwoestende Vietnamese aanvallen te overleven. Er zit maar een ding op: een verschrikkelijk gevecht op leven en dood.


 • Disc 3: Alatriste


  Het machtige Spaanse rijk beleeft zijn nadagen. We volgen de jarenlange strijd van één man, Diego Alatriste, tegen de Nederlanders, de Fransen, de complotten van de Katholieke Kerk en de corruptie aan het Spaanse hof. Van guerillaoorlog in Vlaanderen en verraad in Spanje, via de val van Breda naar de slagvelden van Frankrijk. Het gevecht van een held tegen nietsontziende vijanden en voor de liefde van zijn leven.
Andere links naar "Defiance - We Were Soldiers - Alatriste"
Laatst bekeken