Voor 23:59 besteld, volgende werkdag in huis!
Gratis verzending vanaf €50,-
Vragen? Bel: 088-4570700
 

Impresso Dursley Deurbeslag - Voor binnen - Vierkant deurschild met toiletsluiting - RVS

9,95 * 36,99 * (73,1% bespaard)

Prijzen incl. btw gratis verzending vanaf €50,-

Op voorraad in Hoogvliet

  • k8711332205088

Voordelen

  • Gratis verzending vanaf € 50,-*
  • Voor 23:59 besteld, volgende werkdag in huis
  • 14 dagen bedenktijd
  • Kortingen tot wel 70%
Er ontbreekt een schroefje Het Impresso binnendeurbeslag Dursley met Vierkant deurschild en...meer

Er ontbreekt een schroefje

Het Impresso binnendeurbeslag Dursley met Vierkant deurschild en toiletsluiting zorgt ervoor dat ieder toilet gemakkelijk te openen en af te sluiten is. Door de verstelbare krukstift is het Impresso binnendeurbeslag geschikt voor binnendeuren met een dikte van 38-45 mm. Het geveerde rozet, op stalen onderconstructie, voorkomt doorhangen van de deurkruk.

Het Impresso binnendeurbeslag Dursley met Vierkant deurschild en toiletsluiting heeft een tijdloze uitstraling en hierdoor geschikt voor bijna ieder interieur. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen hebben de Impresso artikelen een zeer lange levensduur. Hoe monteer ik mijn binnendeurbeslag?

1. Controleer of de dikte van uw deur geschikt is voor het Impresso binnendeurbeslag, namelijk 38 - 45 mm.

2. Demonteer uw oude binnendeurbeslag van uw binnendeur,

3. Steek de verstelbare krukstift door het krukgat van het slot en zorg ervoor dat deze aan beide kanten evenveel uitsteekt.

4. Schuif het schild over de krukstift, teken de boorgaten af met potlood en boor de montagegaten.

5. Schroef het rozet vast met een handschoevendraaier, maar let hierbij op: De meegeleverde houschroeven zijn geschikt voor massieve deuren, de patentbouten dient u te gebruiken bij (holle) opdekdeuren,

6. Druk nu de eventuele covers over de vastgeschroefde onderconstructies ,

7. Monteer nu de kruk met behulp van bijgeleverde krukboutjes en inbussleutel,

8. Uw Impresso binnendeurbeslag is nu klaar voor gebruik,

Specificaties: - Verstelbare Krukstift, geschikt voor deuren van 38-45mm, - Geveerd vierkant deurschild op stalen onderconstructie , - Toiletsluiting: Vrij & bezet 63mm, - Afmeting deurkruk: 140x65x19mm, - Gewicht deurkruk: 254 gr. - Gewicht deurschild: 518 gr. - RVS geborsteld, - Garantie: 5 jaar, - Geschikt voor montage in Nederland, niet voor Belgie in verband met andere afmeting van de hartafstand. In de doos: Kruk: - 2 deurkrukken, - 1 x krukstift , - 1 x inbussleutel, - 2 x krukboutjes, Deurschild incl toiletsluiting: - 2 schilden, - houtschroeven, - patentboutjes, - montagehandleiding, Het Impresso binnendeurbeslag wordt altijd geleverd Inclusief montagehandleiding. Tips: - Door in uw huis overal hetzelfde binnen deurbeslag te monteren creërt u dezelfde sfeer in uw interieur. - Wij adviseren u het binnen deurbeslag af te nemen met een licht vochtige doek en een niet agressief schoonmaakmiddel. Impresso: Impresso staat voor deurbeslag van hoge kwaliteit, zowel op estetisch als op technisch vlak en levert een zeer complete lijn roestvast stalen, aluminium en messing deurkrukken met bijpassende langschilden en rozetten. Daarnaast is het Impresso binnen deurbeslag opgedeeld in verschillende stijlgroepen, te denken aan: Classic, design en retro.

Andere links naar "Impresso Dursley Deurbeslag - Voor binnen - Vierkant deurschild met toiletsluiting - RVS"
Laatst bekeken