Voor 23:59 besteld, volgende werkdag in huis!
Gratis verzending vanaf €50,-
Vragen? Bel: 088-4570700
 

Intensions - Rolgordijn Lichtdoorlatend - Uni Off White - 180x190 cm

69,99 * 99,99 * (30% bespaard)

Prijzen incl. btw gratis verzending vanaf €50,-

Op voorraad in Hoogvliet

  • 8172848030029

Voordelen

  • Gratis verzending vanaf € 50,-*
  • Voor 23:59 besteld, volgende werkdag in huis
  • 14 dagen bedenktijd
  • Kortingen tot wel 70%
Intensions heeft een uitgebreide collectie rolgordijnen in neutrale tinten, vrolijke...meer

Intensions heeft een uitgebreide collectie rolgordijnen in neutrale tinten, vrolijke trendkleuren en prachtige, sfeervolle structuurstoffen of dessins. Intensions rolgordijnen zijn overal toepasbaar. Dit komt door een uitgekiende combinatie van decoratieve en functionele eigenschappen. Bovendien zijn ze multifunctioneel, licht te bedienen en toe te passen bij elk formaat raamoppervlak; van klein tot groot en in hoogte en breedte in te korten. Door de diversiteit aan stoffen en kleuren is er een Intensions rolgordijn voor iedere ruimte en ieder interieur. Belangrijkste specificaties Lichtdoorlatende stof Breedte en hoogte inkortbaar Achterkant in bijpassende kleur bij de voorkant Bediening met ketting mechanisme. Zowel links als rechts te monteren Inclusief bevestigingsmateriaal en handleiding voor bevestiging

Materiaal: 100% Polyester
Materiaal rolgordijnbuis: Aluminium
Materiaal mechanisme: kunststof
Afmetingen product: de genoemde afmeting is de afmeting van het complete product. De breedte van de stof is 3,2 cm smaller: 176,8 cm.
Vochtbestendig: Ja, indien de ruimte goed geventileerd wordt en het product niet nat wordt opgerold.
Reinigbaar: met licht vochtige doek, zonder schoonmaakmiddelen
Intensions rolgordijnen producten voldoen aan de Europese wetgeving voor kind veiligheid. De producten worden geleverd met een speciale clip voor het bedieningskoord, om verstrikking te voorkomen.

 De stof is van 100% polyester. Dit materiaal is meer bestand tegen schimmel en vervorming. Je kunt de stof met een licht vochtige doek, zonder schoonmaakmiddelen, afnemen. Op maat maken Rolgordijnen zijn eenvoudig in hoogte en breedte in te korten. Gebruik voor de stof een scherp mes, zodat je in 1 beweging de stof kunt inkorten. De rolgordijn buis is van aluminium. Kenmerkend voor dit materiaal is dat het gemakkelijk in te korten is met behulp van een aluminium zaag en verstekbak. Montage De rolgordijnen van Intensions zijn eenvoudig te monteren middels de meegeleverde bevestigingsmaterialen en de montage handleiding. Schroef de steuntjes op de gewenste positie en klik het rolgordijn tussen de steunen. Het rolgordijn kan op 3 manieren geplaatst worden: Plaatsing in het kozijn Dit wil zeggen dat het rolgordijn aan de binnenkant van het kozijn komt, dus echt in het venster hangt. Breedte Meet de breedte tussen de kozijnen een keer boven, een keer in het midden en een keer beneden. De kleinste maat is de maat die wordt aangehouden. Simpelweg omdat anders het product niet past binnen de kozijnen. Hoogte Meet de hoogte tussen de kozijnen een keer links, een keer rechts en een keer in het midden. De kleinste maat is de maat die wordt aangehouden. Het product kan anders niet vrij hangen. Plaatsing op het kozijn Dat wil zeggen dat de bevestiging op de kozijnlijst of op de muur geplaatst wordt Breedte Meet de gewenste breedte. Hoogte Meet de gewenste hoogte: begin aan de bovenkant waar het rolgordijn start tot de gewenste lengte. Plaatsing aan het plafond In dit geval bedekt het rolgordijn niet alleen het raam, maar ook een gedeelte van de wand. Dit kan een uitkomst bieden in situaties bij kunststofkozijnen (niet boren in het kozijn) of bij gipswanden. Breedte Meet de gewenste breedte. Hoogte Meet de gewenste hoogte: begin vanaf het plafond tot de gewenste lengte. Kwaliteitslabel Intensions rolgordijnen voldoen aan alle eisen van de Europese Wet- en Regelgeving. Dankzij de meegeleverde veiligheidsclip kun je de ketting aan het kozijn of de muur bevestigen. Hiermee kun je voorkomen dat kinderen verstrikt raken in de ketting. 

Andere links naar "Intensions - Rolgordijn Lichtdoorlatend - Uni Off White - 180x190 cm"
Laatst bekeken