Voor 23:59 besteld, volgende werkdag in huis!
Gratis verzending vanaf €50,-
Vragen? Bel: 088-4570700
 

Jollein Muziekmobiel - Polar

24,99 * 42,99 * (41,87% bespaard)

Prijzen incl. btw gratis verzending vanaf €50,-

Op voorraad in Hoogvliet

Kleur:

  • X8717329359857

Voordelen

  • Gratis verzending vanaf € 50,-*
  • Voor 23:59 besteld, volgende werkdag in huis
  • 14 dagen bedenktijd
  • Kortingen tot wel 70%
Retourdeal : klant heeft gebruik gemaakt van 14 dagen zichttermijn Deze muziekmobiel laat...meer

Retourdeal : klant heeft gebruik gemaakt van 14 dagen zichttermijn

Deze muziekmobiel laat vier verschillende pooldiertjes draaien en het laat zacht een liedje horen. Je kunt de mobiel aan de rand van de box bevestigen voor veel speelplezier of aan de rand van het ledikantje voor het slaapritueel.

Je kleine baby heeft na enkele weken al iets meer momenten op een dag dat het wakker is en dan wil het natuurlijk graag vermaakt worden. Deze muziekmobiel vermaakt je kindje zeker weten.

Het geeft een muziekje waar je baby naar kan luisteren en tijdens het muziekje dansen de diertjes in de rondte. Die bewegingen zijn interessant om naar te kijken. Je baby zal de bewegingen proberen te volgen en trappelen met de voetjes van plezier.

Na enkele maanden gaat je baby vast ook terug praten en zal het de eerste babygeheimpjes delen met deze pinguïn, walvis, zeehond en beer.

Deze muziekmobiel laat het liedje ‘Mozart's lullaby' horen. Het liedje speelt ongeveer 180 seconden. In de box wordt je kindje hiermee zeker vermaakt. En in het bedje is het lang genoeg om jouw baby in slaap te krijgen? Als je het elke dag herhaalt, wordt het een vast onderdeel in de slaaproutine en daarmee een herkenning om te gaan slapen.

Andere links naar "Jollein Muziekmobiel - Polar"
Laatst bekeken