Voor 23:59 besteld, volgende werkdag in huis!
Gratis verzending vanaf €50,-
Vragen? Bel: 088-4570700
 

Kinderkraft Nino Draagzak - Buikdrager Roze

19,99 * 40,00 * (50,03% bespaard)

Prijzen incl. btw gratis verzending vanaf €50,-

Op voorraad in Hoogvliet

  • AS5902533909209

Voordelen

  • Gratis verzending vanaf € 50,-*
  • Voor 23:59 besteld, volgende werkdag in huis
  • 14 dagen bedenktijd
  • Kortingen tot wel 70%
Maak een heerlijke wandeling met je Kleintje in deze comfortabele draagzak Nino van Kinderkraft....meer

Maak een heerlijke wandeling met je Kleintje in deze comfortabele draagzak Nino van Kinderkraft. De Kinderkraft Nino draagzak is geschikt voor kinderen van 3 maanden tot ongeveer 20kg.

 

De Nino draagzak is een combinatie van origineel design en comfort. De passende constructie zorgt voor een veilige positie voor je kind tijdens het dragen en natuurlijke materialen zorgen voor zachtheid en comfort. Met Nino is je kleintje altijd dicht bij je.

 

Een brede en zachte heupgordel verlicht de belasting van de rug, zodat het dragen van het kind comfortabel blijft. Verstelbare riemen maken het mogelijk om de draagzak aan te passen aan de leeftijd van je kindje. De zachte stoffering onder de gespen voorkomt druk en wrijving, waardoor het comfort wordt verhoogd.

 

Door het compacte formaat na het opvouwen en een gewicht van slechts 0,39 kg kan je de draagzak altijd meenemen. Het kleine zakje in de heupgordel zorgt ervoor dat je noodzakelijke kleine dingen altijd bij de hand hebt.

 

Een speciaal materiaal beschermt het hoofdje van de baby en houdt het vast zonder het hoofdje te kantelen. Het ontwerp van de draagzak zorgt voor een natuurlijke positie van de benen en rug van de baby, zodat de baby in de juiste positie blijft. D gordels met gewatteerde bescherming ondersteunen gelijkmatige gewichtsverdeling van je kindje. Een zachte vulling zorgt voor een optimale druk op heup en schouder.

Andere links naar "Kinderkraft Nino Draagzak - Buikdrager Roze"
Laatst bekeken