Voor 23:59 besteld, volgende werkdag in huis!
Gratis verzending vanaf €50,-
Vragen? Bel: 088-4570700
 

Philips TAR3505 - Digitale Klokradio - Zwart

26,99 * 44,99 * (40,01% bespaard)

Prijzen incl. btw gratis verzending vanaf €50,-

Op voorraad in Hoogvliet

  • X4895229108233

Voordelen

  • Gratis verzending vanaf € 50,-*
  • Voor 23:59 besteld, volgende werkdag in huis
  • 14 dagen bedenktijd
  • Kortingen tot wel 70%
Let op: Artikel heeft minimale krasjes op het scherm. Deze zijn moeilijk te fotograferen...meer

Let op: Artikel heeft minimale krasjes op het scherm. Deze zijn moeilijk te fotograferen vanwege de reflectie. Vandaar de mooie prijs.

Begin je dag met jouw favoriete zenders! Deze Philips TAR3505 klokradio met DAB+ en FM biedt je de keuze uit honderden kraakvrije zenders. Wil je 's avonds luisteren? De sleeptimerfunctie zorgt ervoor dat de radio niet de hele nacht aan blijft staan.

In een handomdraai kraakvrije radio-ontvangst

Van non-stopmuziek tot het laatste nieuws, deze digitale radio zorgt voor een betere luisterervaring. De DAB+-tuner biedt kristalheldere ontvangst en je kunt tot 20 voorkeuzezenders instellen voor jouw favorieten. Op het display wordt de tijd duidelijk weergegeven.

Sleeptimer. Val in slaap terwijl je naar de radio luistert

Val heerlijk in slaap terwijl jouw favoriete zender op de achtergrond aan staat. Je kunt de sleeptimer van de klok zo instellen dat de radio maximaal 2 uur doorspeelt. Nadat de ingestelde tijd is verstreken, gaat de radio uit.

Dubbel alarm. Eén klok, twee wekkers

Met de dubbele alarmfunctie kun je twee verschillende alarmen instellen. Met de Gentle Wake-functie wordt het alarmvolume geleidelijk verhoogd, zodat je rustig wakker kunt worden. Je kunt deze functie instellen voor de alarmtoon of de radio.

Automatische tijdsynchronisatie. Batterij als back-up voor als de stroom uitvalt

Deze wekker synchroniseert de tijd automatisch en heeft ook een batterij als back-up. Als er een stroomstoring is, hoeft je de klok niet te resetten en blijven je alarminstellingen bewaard.

Rustig wakker worden. De alarmtoon of het radio volume neemt langzaam toe

De functie Gentle Wake activeert een geleidelijk luider wordend alarm om je rustig de dag te helpen beginnen. Je kunt de functie gebruiken met de alarmtoon of de radio.

Andere links naar "Philips TAR3505 - Digitale Klokradio - Zwart"
Laatst bekeken