Voor 23:59 besteld, volgende werkdag in huis!
Gratis verzending vanaf €50,-
Vragen? Bel: 088-4570700
 

Razer Kraken V3 X Bedrade USB Gaming Headset - PC & PS4

64,99 * 80,99 * (19,76% bespaard)

Prijzen incl. btw gratis verzending vanaf €50,-

Op voorraad in Hoogvliet

  • AS8886419378785

Voordelen

  • Gratis verzending vanaf € 50,-*
  • Voor 23:59 besteld, volgende werkdag in huis
  • 14 dagen bedenktijd
  • Kortingen tot wel 70%
Dit is de Razer Kraken V3 X Bedrade USB Gaming Headset - PC & PS4 Ultra-licht comfort...meer

Dit is de Razer Kraken V3 X Bedrade USB Gaming Headset - PC & PS4

Ultra-licht comfort voor gaming
Voel je volledig ondergedompeld zonder het gewicht te voelen - maak kennis met de Razer Kraken V3 X, een USB pc-gamingheadset waarmee je door en door kunt gamen. Opgewaardeerd met gepatenteerde Razer ™ TriForce-stuurprogramma's voor ongelooflijk realistisch geluid, is het tijd om jezelf te verliezen met een audio-ervaring die altijd een overwinning is.

Ultra-licht comfort
De slanke vormfactor van deze pc-gamingheadset heeft al een luchtige 285 gram en wordt ondersteund door een drietal ontwerpelementen waardoor het lijkt alsof hij nog minder weegt.

  • Oorkussens van hybride stof en traagschuim: Zachte, ademende demping die je oren comfortabel houdt tijdens gamingmarathons
  • Zachte hoofdbandvulling: Verlicht de druk op uw hoofd wanneer u de headset voor langere tijd draagt.
  • Gemeten pasvorm: De headset oefent precies de juiste hoeveelheid kracht uit voor een pasvorm die stevig en toch comfortabel is.

RAZER Triforce 40 MM-Drivers
Hoor hoe uw game echt tot leven komt met hifi-audio die niet vertroebelt. Geniet van rijkere hoge tonen, helderder geluid en krachtigere bassen met ons gepatenteerde driedelige audiodriverontwerp dat zich afzonderlijk richt op hoge, midden- en lage audiofrequenties.

7.1 Surround Sound alleen op Windows
Verhoog uw onderdompeling en laat niets uit uw oren ontsnappen met nauwkeurige positionele audio * waarmee u gemakkelijk kunt onderscheiden waar elk geluid vandaan komt.

RAZER Hyperclear Cardiod Microfoon
De buigbare microfoon van deze pc-gamingheadset biedt betere spraakopname en ruisonderdrukking en zorgt voor verbeterde helderheid en een natuurlijke weergave van uw stem.

Aangedreven door Razer Chroma RGB
Met 16,8 miljoen kleuren, talloze patronen, dynamische in-game lichteffecten: ervaar volledige RGB-aanpassing en diepere onderdompeling met 's werelds grootste verlichtingsecosysteem voor gaming-apparaten. Ondersteun een groeiende lijst van duizenden apparaten en honderden games en applicaties en breng het naar een hoger niveau met geavanceerde functies zoals Chroma Studio, Visualizer, Connect en Workshop.

Handige audiobesturing
Pas de instellingen eenvoudig aan en schakel ze eenvoudig in met een knop voor het dempen van de microfoon en een volumeregelaar onder de linkeroorschelp.

Console: PC, Playstation
Merk: Razer
Andere links naar "Razer Kraken V3 X Bedrade USB Gaming Headset - PC & PS4"
Laatst bekeken