Voor 23:59 besteld, volgende werkdag in huis!
Gratis verzending vanaf €50,-
Vragen? Bel: 088-4570700
 
Reisstekker - Wereldstekker UK naar EU - Wit

Reisstekker - Wereldstekker UK naar EU - Wit

7,49 * 8,99 * (16,69% bespaard)

Prijzen incl. btw gratis verzending vanaf €50,-

Op voorraad in Hoogvliet

  • N8718868498403

Voordelen

  • Gratis verzending vanaf € 50,-*
  • Voor 23:59 besteld, volgende werkdag in huis
  • 14 dagen bedenktijd
  • Kortingen tot wel 70%
Reisstekker - wit - wereldstekker - reisadapter - 1 st - UK naar EU Met deze handige...meer

Reisstekker - wit - wereldstekker - reisadapter - 1 st - UK naar EU

Met deze handige reisstekker heb jij ook tijdens buitenlandse reizen stroom. Via een wereldstekker laad jij je smartphone zonder zorgen op.

Ook wanneer je onderweg bent, en zeker wanneer je in het buitenland bent, wil je natuurlijk graag gebruik blijven maken van al je apparaten. Deze reisstekker kan je gewoon aansluiten op elk Europees stopcontact. Controleer altijd even of het apparaat dat je gaat gebruiken ingesteld is voor de juiste netspanning. De wereldstekker zal zich tijdens het opladen uiteraard niet aanpassen.

Doordat een reisstekker lekker compact is en dus niet veel plaats inneemt, is er altijd wel een gaatje voor de reisadapter te vinden in jouw trolley. Met deze reisadapter kan je ook op je bestemming gebruik blijven maken van de apparaten die je nodig hebt.

Met een wereldstekker ben je altijd ontspannen op weg. Je hoeft immers niet op het laatste moment nog te speuren naar een reisadapter. Niet elk dorpje zal over een winkel beschikken waar de wereldstekker verkrijgbaar is die jij nodig hebt.

Wanneer je er op je bestemming achter komt dat jouw apparaten niet opgeladen kunnen worden, doordat het stopcontact afwijkt van het stopcontact dat je gewend bent, zal je daar zeker niet blij van worden. Zorg er dus voor dat je altijd de juiste reisstekker in je bagage hebt zitten.

Een aantal weetjes over deze reisadapter:

Lichtgewicht
10 A/16 A/240 V
Verkrijgbaar in wit of zwart
Per 1 of 2 stuks beschikbaar

Andere links naar "Reisstekker - Wereldstekker UK naar EU - Wit"
Laatst bekeken