Voor 23:59 besteld, volgende werkdag in huis!
Gratis verzending vanaf €50,-
Vragen? Bel: 088-4570700
 

Samsung LS32AM502 - Full HD IPS Smart Monitor - 32 Inch

199,99 * 299,99 * (33,33% bespaard)

Prijzen incl. btw gratis verzending vanaf €50,-

Op voorraad in Hoogvliet

  • X8806092182134

Voordelen

  • Gratis verzending vanaf € 50,-*
  • Voor 23:59 besteld, volgende werkdag in huis
  • 14 dagen bedenktijd
  • Kortingen tot wel 70%
Let op! Retourdeal  -  Heeft een kleine scheur links boven in de hoek van de lijst en...meer

Let op! Retourdeal  -  Heeft een kleine scheur links boven in de hoek van de lijst en handleiding ontbreekt. Vandaar de mooie prijs!

Stap in de toekomst met ’s werelds eerste smart monitor van Samsung: de M5. Waarom zou je moeten kiezen tussen een televisie en een monitor als je beiden kan krijgen? Samsung’s Smart Monitor heeft alle voordelen van Samsung’s eigen TV-modellen geïntegreerd, met behoud van de voordelen van een monitor. Zo beschikt deze 32 inch Samsung Smart Monitor over Tizen (Samsung’s besturingsysteem voor TV’s), Wi-Fi, Apple AirPlay 2, en ingebouwde Microsoft 365 applicaties. Hiermee heb je een alles-in-1 oplossing voor productiviteit, maar ook voor ontspanning. Ideaal voor op de slaapkamer, studentenkamers en voor moderne werkplekken.

Samsung Smart Monitor M5: completer dan de standaard 32'' tv!

Met een 32 inch scherm en een Full HD-resolutie is de S32AM502 vooral bedoeld voor entertainment en ontspanning. Via de apps van Ziggo of KPN kijk je moeiteloos naar TV-zenders op de M5. De ervaring met deze smart monitor verandert al enorm dankzij de bijgeleverde afstandsbediening met voice integratie. Handig voor als je een serie op Netflix wilt bekijken vanaf de bank, of gewoon het scherm wilt aanzetten. Vanzelfsprekend heb je ook toegang tot allerlei overige apps vanuit de smart hub, zoals YouTube, Apple TV, Disney+ en meer. Dankzij integratie van Office 365, is het mogelijk om in al je documenten te werken. Dit kan je zelfs doen zonder je laptop in de buurt te hebben! Aangezien de helderheid van het scherm automatisch wordt bijgesteld op basis van lichtinval, heb je altijd helder beeld.

Alle smartfunctionaliteit van Samsung in 1 apparaat

Samsung smartphones kunnen draadloos Samsung Dex toepassen, waarmee je een volwaardige PC-ervaring krijgt met enkel je smartphone. Met slechts een tik op het scherm van de M5 deel je direct een afbeelding of video. Daarnaast zijn Bixby (Samsung’s bekende smartphone assistent) en Samsungs Smarthings app, ook aanwezig. Hiermee kan je de afstandsbediening gebruiken om spraakgestuurde opdrachten te versturen. Dankzij auto-source switch wordt het apparaat wat je aansluit direct herkent, dus je hoeft niet zelf de input te veranderen.

Aansluitingen & netwerkverbindingen van de S32AM500

  • 2x HDMI 2.0
  • Wi-Fi 5
  • Bluetooth 4.2

Standaard meegeleverd:

  • HDMI-kabel
  • Stroomkabel (1.5m)
Andere links naar "Samsung LS32AM502 - Full HD IPS Smart Monitor - 32 Inch"
Laatst bekeken