Voor 23:59 besteld, volgende werkdag in huis!
Gratis verzending vanaf €50,-
Vragen? Bel: 088-4570700
 

SteelSeries Arctis Prime Game Headset - PC, PlayStation, Xbox & Switch

66,99 * 89,99 * (25,56% bespaard)

Prijzen incl. btw gratis verzending vanaf €50,-

Op voorraad in Hoogvliet

  • AS5707119044547

Voordelen

  • Gratis verzending vanaf € 50,-*
  • Voor 23:59 besteld, volgende werkdag in huis
  • 14 dagen bedenktijd
  • Kortingen tot wel 70%
Dit is de SteelSeries Arctis Prime Headset - PC, PlayStation, Xbox & Switch We hebben...meer

Dit is de SteelSeries Arctis Prime Headset - PC, PlayStation, Xbox & Switch


We hebben de Arctis Prime-gamingheadset in samenwerking met 's werelds beste e-sporters ontwikkeld en elk onderdeel is zorgvuldig ontworpen voor maar één doel: winnen.

Tweakers award
SteelSeries is door Tweakers in 20/21 verkozen tot beste merk voor je gamingkoptelefoon. Het brede aanbod van SteelSeries verschilt in prijs maar de kwaliteit is altijd hoog. Het uitstekende geluid, fijne fitting en gebruik van goede materialen zorgt ervoor dat SteelSeries deze prijs pakt dit jaar.

Kenmerken:

  • Hoogwaardige audiodrivers
  • Lichtgewicht aluminiumlegering en staalconstructie
  • Geluidsisolerende oorkussens
  • Discord-gecertificeerde ClearCast-microfoon
  • Afneembare 3,5-mm kabel
  • Bediening op headset

Elk onderdeel van de Arctis Prime-headset is zorgvuldig ontworpen voor maar één doel: winnen. De Arctis Prime-headset is in samenwerking met 's werelds beste e-sporters ontwikkeld en is voorzien van geavanceerde, hoogwaardige drivers die voor het kenmerkende Arctis-geluid zorgen en alle details weergeven, zelfs in het heetst van de strijd. Daarnaast heeft de headset een lichtgewichte, duurzame stalen constructie, geluidsisolerende oorkussens, een Discord-gecertificeerde ruisonderdrukkende microfoon, een afneembare 3,5-mm kabel en volumeregeling en dempingsfunctie op de headset. De Arctis Prime is bij uitstek geschikt voor toernooien, dankzij de plug-and-play werking, intrekbare microfoon en plopfilter. Geschikt voor pc, PlayStation, Xbox en Switch.

Hoogwaardige audiodrivers
De hoogwaardige drivers zijn voorzien van magneten met een hoge dichtheid, voor kristalheldere audioweergave tot 40.000 Hz – ruim twee keer het bereik van standaardheadsets – dus elk gamegeluid wordt in volle glorie weergegeven.

Lichtgewicht aluminiumlegering en staalconstructie
De headset is gemaakt voor extreme duurzaamheid met behoud van het lage gewicht. Daarom is elk onderdeel zorgvuldig ontworpen met de meest hoogwaardige, lichtgewichte metalen componenten voor ongekende bestendigheid tegen slijtage.

Geluidsisolerende oorkussens van leer
De premium oorschelpen van zacht leer bieden langdurig comfort en eersteklas geluidsisolatie, zodat je niet gestoord wordt door achtergrondgeluiden en je je volledig kunt concentreren op je game.

Discord-gecertificeerde ClearCast-microfoon
De Arctis ClearCast-microfoon gebruikt hetzelfde bi-directioneel ontwerp dat ook wordt gebruikt door de bemanning van een vliegdekschip en biedt daardoor een ongeëvenaarde ruisonderdrukking voor heldere en natuurgetrouwe communicatie wanneer het erop aan komt.

Afneembare 3,5-mm kabel
Compatibel met alle gamingplatformen, waaronder pc, Xbox, PlayStation en Switch, en een aan twee kanten afneembare kabel die je gemakkelijk kunt meenemen en schade voorkomt.

Andere links naar "SteelSeries Arctis Prime Game Headset - PC, PlayStation, Xbox & Switch"
Laatst bekeken