Voor 23:59 besteld, volgende werkdag in huis!
Gratis verzending vanaf €50,-
Vragen? Bel: 088-4570700
 

Withings Body Smart - Zwart

56,99 * 99,99 * (43% bespaard)

Prijzen incl. btw gratis verzending vanaf €50,-

Op voorraad in Hoogvliet

  • X3700546708190

Voordelen

  • Gratis verzending vanaf € 50,-*
  • Voor 23:59 besteld, volgende werkdag in huis
  • 14 dagen bedenktijd
  • Kortingen tot wel 70%
Let op! Bij dit artikel ontbreekt de handleiding, originele verpakking en 1 van de dopjes....meer

Let op! Bij dit artikel ontbreekt de handleiding, originele verpakking en 1 van de dopjes. Vandaar de extra scherpe prijs!

Stap gewoon op deze geavanceerde, klinisch geteste Withings Body Smart weegschaal voor directe feedback en zeer nauwkeurige metingen van gewicht en gewichtstrends, BMI, uitgebreide lichaamssamenstelling (lichaamsvet- en waterpercentage, spier- en botmassa), visceraal vetindex en inzichten in cardiovasculaire gezondheid om je gezondheid goed in de gaten te houden. Elke weging verschijnt automatisch in de Withings-app, via Wi-Fi of Bluetooth-synchronisatie. En in tegenstelling tot veel slimme weegschalen hoef je met Wi-Fi-synchronisatie je telefoon niet bij je te hebben bij het wegen om je gegevens te synchroniseren.

Meer dan alleen gewicht
Meet de volledige lichaamssamenstelling: gewicht, BMI, totaal lichaamsvet, waterpercentage, spier- en botmassa, de Viscerale Vet Index schat de hoeveelheid vet opgeslagen rond organen in je buik, het Basaal Metabolisme Tarief geeft aan hoeveel calorieën je lichaam in rust verbrandt, en de hartslag bij elke weging.

Hoogst nauwkeurig
Krijg nauwkeurige metingen via Position Control-technologie, een unieke lichaamshoudingsdetector.

Zwangerschapstracker en babymodus
Ontvang ondersteuning tijdens de zwangerschap met door een gynaecoloog beoordeeld welzijnsadvies en gepersonaliseerde gewichtsregistratie, en weeg zelfs het kleinste gezinslid nauwkeurig met de babymodus.

Gebruiksvriendelijk voor meerdere gebruikers
Herkent en volgt tot 8 gebruikers onafhankelijk.

Automatische synchronisatie met smartphone
Gegevens worden automatisch gesynchroniseerd met de gratis Health Mate-app via Wi-Fi, waar je doelen kunt instellen, trends kunt bekijken en extra motivatie kunt krijgen (voor iOS en Android).

Andere links naar "Withings Body Smart - Zwart"
Laatst bekeken