Voor 23:59 besteld, volgende werkdag in huis!
Gratis verzending vanaf €50,-
Vragen? Bel: 088-4570700
 

SteelSeries Prime Mini Draadloze Gaming Muis - Zwart

76,99 * 109,99 * (30% bespaard)

Prijzen incl. btw gratis verzending vanaf €50,-

Op voorraad in Hoogvliet

  • x5707119044875

Voordelen

  • Gratis verzending vanaf € 50,-*
  • Voor 23:59 besteld, volgende werkdag in huis
  • 14 dagen bedenktijd
  • Kortingen tot wel 70%
Let op! Er zitten een aantal kleine krasjes op de onderkant van muis.  Dit is de...meer

Let op! Er zitten een aantal kleine krasjes op de onderkant van muis. 

Dit is de SteelSeries Prime Mini Draadloze Gaming Muis Zwart

Elk onderdeel van de Prime Mini Wireless-muis is nauwgezet ontworpen voor één doel: winnen. De muis is in samenwerking met 's werelds beste e-sporters ontwikkeld en de in de praktijk geteste compacte vorm biedt langdurig comfort op het hoogste niveau. Het ultralichtgewicht ontwerp van slechts 73 g zorgt voor minder handvermoeiheid. Het hyperduurzame ontwerp biedt een ongekende slijtvastheid en met de hoogwaardige batterij met snellaadoptie game je maar liefst 100 uur op één lading. De nieuwe matte antislip-afwerking met textuur zorgt voor een goede grip. De TrueMove Air-sensor maakt professionele prestaties bij e-sports mogelijk en met de ingebouwde aanpassingsmogelijkheden kun je in een handomdraai instellingen selecteren.

Kies het juiste formaat
In principe zijn alle muizen te bedienen hoe groot/klein je handen ook zijn, toch is het voor een ergonomische houding belangrijk dat de muis past bij de handgrootte. Meet vanaf de pols tot het topje van de middelvinger en bepaal welk formaat het beste bij je past:

  • 15,5 – 17cm handlengte = Muisformaat klein
  • 17 – 19cm handlengte = Muisformaat standaard
  • Meer dan 19cm handlengte = Muisformaat groot

Kleiner en lichter
De Prime Mini is 9% lichter en heeft een kleiner profiel met een ergonomische vorm, zodat je hand gemakkelijk om de muis past voor meer grip en controle.

Hoogwaardige OM-schakelaars 
De revolutionaire optische magneetschakelaars met neodymiummagneten zorgen voor fijne muisklikken en gaan tot wel 5 keer langer mee dan de concurrentie. De infraroodtechnologie zorgt voor razendsnelle responstijden. 

Altijd fijne muisklikken 
De muis is voorzien van een magnetische kern voor een bevredigende ervaring waarbij elke muisklik evenveel voldoening geeft als de eerste. Toonaangevende duurzaamheid: gaat gegarandeerd 100 miljoen muisklikken mee. 

TrueMove Air-gamingsensor 
PixArt en SteelSeries hebben samen deze sensor ontwikkeld voor nauwkeurige 1:1-tracking en kanteltracking, die ongewenste muisbewegingen voorkomt bij schuin neerzetten, tilt-slams en snelle bewegingen. 

Quantum 2.0 Wireless 
Volledig nieuwe Quantum 2.0 draadloze technologie verstuurt draadloze gegevens op een ongekend snelle, stabiele, betrouwbare en energiezuinige manier. 

Hoogwaardige batterij 
Ruim 100 uur ononderbroken gameplay op 1000 Hz met één batterijlading en snel opladen in 15 minuten voor 40 uur gameplay.

Andere links naar "SteelSeries Prime Mini Draadloze Gaming Muis - Zwart"
Laatst bekeken